torstai 31. lokakuuta 2013

Suihku rantasaunaan

Mцkit - Marbyfjдrdens stugby. Marbyfjдrdens Stugor - Visit Еland. Kosteuseristys rantasaunaan (Sisдpintarakenteet).


Saunat rannassa, Kokous - ja kongressihotelli Majvik. Saarivirrantie 17 B, Muhos, 91500, Huoneistoketju.


Mцkeissд on kaksi makuuhuonetta ja parvi, olohuone, keittiц, suihku, wc, Kдyttцoikeus puulдmmitteiseen rantasaunaan, jossa suihku ja suuri terassi. Sen laiturin pддstд voi pulahtaa uimaan. Rantasaunaan mahtuu kymmenkunta saunojaa. roopesaunan-suihku-ja-saunatila. roopesaunan-pukuhuoneesta. Peilikaappi Erillinen pesuhuone, jossa suihku, suihkuverho, pesukoneliitдntд Kuvaus, Huoneistossa ei ole saunaa, rannassa olevaan rantasaunaan voi.


Rantala, Pohjolan Lomamцkit - Kalasaalis. com


Kдyttцoikeus puulдmmitteiseen rantasaunaan, jossa suihku ja suuri terassi grilleineen. Samassa rakennuksessa on kodinhoitohuone, jossa on pesukone. Saunan oven viereen olisi tarkoitus tehdд suihku ja viereen poreamme, katto on Rantasaunaan rakennetaan saunan pддlle nukkumaparvi.


Jokikumpu Farmtourism - Suomi - Channels


Kosteuseristys rantasaunaan (Sisдpintarakenteet) - Omataloyhtio. fi. Myytдvдt asunnot, Vanhankirkontie 17 Hurttala Hattula, Oikotie. Asumiseen tehdystд vankasta kokonaisuudesta huokuva juhannusyцn taika kulminoituu kдsinveistettyyn, hirsiseen rantasaunaan. Varustus: suihku.

Vuokraa mцkki Heinдvesi, 4 vuodepaikkaa - Etelд-Savo, id: M496-275. Raasepori, mцkki, 4 henkilцд - Vuokraovi. com.


Bilder zu suihku rantasaunaan.


Tervaskanto - ProLoma Oy - Online


Rantasaunaan on varattava aikaa. Uintimahdollisuus Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Suihku ja wc on viereisessд ravintolatilassa. Tilat ja varustelu: WC. 3 Tammikuu 2015 Kysymys: Kosteuseristys rantasaunaan Saunan oven viereen olisi tarkoitus tehdд suihku ja viereen poreamme, katto on tдssд harjaan auki. Olotila (vuodesohva), takka, sauna ja pesuhuone, jossa wc ja suihku Kesдaikaan mahdollisuus pддstд myцs rantasaunaan. Mцkin lдheisyydessд kota sekд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit