tiistai 29. lokakuuta 2013

Ovien maalaus tampere

Pirkanmaan puutyц OY. Keittiцkaappien ovien maalaus toimialueelta tampere. Kaapinovien maalaus, Viikonvinkit.


Keittiцn kaapiston melamiiniovien ruiskumaalaus - Dooxe. Puutiainen.


Olemme jo kolmannessa polvessa toimiva maalaus - puusepдn ja Uutena palveluna teemme myцs ovien irroituksia, asennuksia sekд kuljetamme ne kotiisi. Ovet ovat vaalean puunsдvyiset, melamiinia ja hyvдkuntoisen nдkцiset. ja tuoda ne toimipisteeseenne jonnekin akselille Tampere-Helsinki. Puutiainen on monipuolisesti palveleva puu - ja maalausalan yritys Tampereella. Toimintaan kuuluvat kaikki puusepдntyцt ja kalusteiden maalaukset. Kunnostamme vanhat kalusteet, maalaamme ovet sekд verstaan puolella valmistamme.


Apuaa! Kokemusta ovien maalaamisestamaalauttamisesta


Keittiцkaappien ovien maalaus. Hakusanalla keittiцkaappien ovien maalaus, toimialueelta tampere, lцytyi 1 yritystд. Laajenna hakua: Pirkanmaa (1), tai koko. Jos keittiцsi kaappien ovet alkavat nдyttдд siltд, ettд jotain pitдisi tehdд, mutta et haluaisi isompaa remonttia, niin ovien maalaus on hyvд ja.


Keittiцnkaapiston maalaus (sivu:1) - Rakentaja. fi


Hakuinfo. fi - PUUTIAINEN. Maalaa ovet - Maalaaovet. fi. Maalaaovet. fi. Sarja-Maalaamon ammattilaiset maalaavat keittiцn kaapinovet, vдliovet tai vaikka vдд - rдnvдriset pistorasiat toiveidesi mukaan.

2H+kk+s+p, kerrostalo, Tampere - Vuokraovi. com. Vanhasta uutta: kaappien ovet uusittiin maalaamalla - Suomela.


ATLAS-OVET JA HUONEISTOREMONTIT.


Keittiцn Ovien Maalaus, Elega Keittiцt


Vastamaalatut ovet ja uudet koivutasot – kodinhoitohuone on kuin uusi! Korkea Vдliovien maalaus maksaa noin 100 euroa/ovi, kertoo Sarja-Maalaamo Oy:n. Toimintamme on keskittynyt pддosin Tampereen alueelle. PALVELUTARJONTA: *Pintakдsittelytyцt *Kalustemaalaus *Kalusteovien maalaus *Ovien korjaus ja. Olemme Tampereella toimiva yritys jonka artikkeleihin kuuluvat vдliovien pinnoitus, kaapistojen peililiukuovet ja asuntojen sisдremontointi. Kaikki yhdestд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit