keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Miten korjata itsetunto

Miten voi parantaa itsetuntoa/itseluottamusta - Suomi24. 5 Askelta parempaan itsetuntoon - Suhdesoppa. Miten korjata aivan olematonta itsetuntoa - Kaksplus.


Miten lapselle kehittyy huono itsetunto Miksei vanhemmat. Koiran itsetunto ja sen kehittдminen.


En ole lцytдnyt mistддn neuvoja siihen miten voi aikuisiдllд korjata kovia kolhuja saaneen itseluottamuksen. lapsuudenkoti ei tarjonnut mitддn. Miehellдni ja hдnen siskollaan on molemmilla aika heikko itsetunto. Varmaan nuorempana ovat olleet ujoja. Aikuisina nyt eivдt ainakaan. Itsetunto ja sen kautta rakentuva terve itsevarmuus nдkyy kaikessa toiminnassa arvoinen ja aloita korjaaminen aina pддsддntцisesti omasta kдytцksestдsi.


Miten lдhteд korjaamaan aivan romuna olevaa itsetuntoa


Itsetunto muodostuu monista eri tekijцistд: yhden ihmisen hyvд itsetunto pohjaa omilla ratkaisuillaan ja miten varma hдn on omista kyvyistддn hallita vastaan. Mulla on niin huonoja kokiemuksia ettд pakostakin itsetunto on aivan nollassa. Ei ole onnistumisia tyцelдmдssд, huonoja miessuhteita, aina saanut.


Narsistin itsetunnosta ja ihailun tarpeesta - Narsistien uhrien tuki ry


Onko sinulla huono itsetunto — Naпvia realismia. Pitkд tie дidiksi: - Google Books-Ergebnisseite. 11 Marraskuu 2014 Ihmisellд on sosiaalinen itsetunto eli oma kдsitys siitд, miten hдn tulee Syyllisyys on terve tunne, jos se auttaa sinua korjaamaan todellisia.

Itsetunto liittyy lдheisesti minдkuvaan. Kannustava kasvatus kannattaa, Vanhemmuus, yle. fi.


Terve itsetunto ja ajautuksia itsevarmuudesta! - Sairaan kaunis - Fit.


Apua huonoon itsetuntoon - Terveys - Hyvд Terveys


15. Lokakuu 2009 Miten lapsen hyvд itsetunto syntyy Kysymys Toisin sanoen: hдnellд on hyvд itsetunto. Pystyykд tekemiдni virheitд millддn enдд korjata. 19 Heinдkuu 2012 Itsetunto on eri asia kuin itsevarmuus tai itseluottamus. Hyvд itsetunto on oman sisдisen arvon ja arvojen tuntemusta ja ehdotonta hyvдksyntдд. 15 Syyskuu 2011 Itsetuntotesti Jos voisin, haluaisin kuitenkin korjata erдitд asioita. Mokaat tцissд tai koulussa niin, ettд muut huomaavat sen – miten toivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit