keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Korkkilattian hoito

Hoito-ohjeet - Triofloor. Hoito - Korkkitrio Oy >> Laadukkaat korkkilattiat. Kyllд дiti tietдд: Lattioiden siivous, puhdistus ja hoito.


Korkkilattian hoito - kotisivu. Pintamateriaalit (asuintilat) - Pientalorakentamisen.


ENNALTAEHKДISEVД HOITO. Seuraavilla ennaltaehkдisevillд Hoito - ja puhdistus: Korkkilattian pintaa ei saa koskaan hioa, lakata, vahata eikд kiillottaa. Korkkilattia hoito, Korkkilattian siivous ja hoito-ohjeita. Korkkilattian pesu ja hoito vaativat omat niksinsд. Katso miten korkkilattia pidetддn puhtaana. Valmistajan suosittelemien hoito - ja uudelleenkдsittelyohjeiden tarkka noudattaminen. Korkkilattian raaka-aineena on luonnonkorkki, joka on usein perдisin.


Kiilto Optimal - Lattioiden puhdistus - ja hoitoaine.


Wicanders-lattioissa on otetu kдyttццn useita uusia pinnoitteita, minkд vuoksi on ollut tarpeen kehittдд uusi puhdistus-ja kunnossapito-ohjelma erilaisia lattioita. Vesi tummentaa korkkilattian, joten дlд rдiski vettд tai liota korkkilattiaa vedessд. Korkkilattian voi myцs vahata tai lakata. Vahaus tai lakkaus.


Lataa PDF - Osmo Color


Lattiapintojen hoito ja huolto - Suomirakentaa. fi. HARO lattianhoito - Netrauta. fi. Oikea lattioiden hoito sдilyttдд lattiasi kauniina hoito - ja puhdistustuotteita. Erityistд hoitoa. luonnollisen miellyttдvд. HARON KORKKILATTIAN. HOITO. 26.

CORKART VINYL - CONCEPT ASENNUS (UNICLIC LUKKOPONTTI. Kellддn vinyylipintaista korkkilattiaa Onko ollut niin hyvд kuin.


Korkkilattian hoito

Lattian hoito-opas osa 5: Linoleum ja korkki, Huoleton koti Oy.


Haku - Blogilista


Laitoimme vinyylipintaisen korkkilattian noin 5 vuotta sitten, eteinen-olo-keittiц ja makuuhuone, ilman kynnyksiд. En ole tykдnnyt koska vettд ei. 19 Tammikuu 2013 Olet tдssд: Korjaaja Lattiat Lattiapintojen hoito ja huolto. Huolto-ohjeisiin kannattaa tutustua jo korkkilattian hankinnan yhteydessд. 14 Syyskuu 2014 Korkkilattian arkihoito on helppoa. imurointi ja nihkeдmoppaus riittдvдt. tulee aina ottaa huomioon valmistajan antamat hoito-ohjeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit