lauantai 4. helmikuuta 2017

Neuleen purkaminen

Neuleen purkaminen, Maijalinnea. Neulevaatteen lyhennys - Ilta-Sanomat – Blogit. Purkuvinkkejд - 10 puikkoa langalla - Vuodatus. net.


Neuleen parsiminen - Taito. fi. Kaitaliina: Neulonnan alkeet.


Posts about neuleen purkaminen written by maijalinnea. Mikдli villasukan kдrki vaatii uudistamista, on syytд miettiд kannattaisiko purkaa koko sukan kдrki ja neuloa se uudestaan. Parsimistekniikka sopii hyvin esim. Neuloksia voidaan myцs tehdд suljettuna neuleena, joka tarkoittaa, ettei tyцtд kддnnellд, vaan neulotaan kehдд. Suljettua neulosta voi tehdд.


Kysymys neulomisesta - Askartelu ja kдsityц - Suomi24


Jos malli on suora ja sileдд neuletta, voi lyhennyksen tehdд melkein voit mahdollisuuksien mukaan purkaa neuleen alareunasta alkaen. Riippuu tietysti aika paljon langasta, miten purkaminen parhaiten tapahtuu. Neuleen peseminen valmiina kaunistaa toki pintaa. Villalankoja.


Sileдneuleisen tyцn silmukoiden purkaminen - DROPS Ohjevideo


Marjutin neuleet - Neulesanasto - Katajala. net. SATEENKAARIA JA SERPENTIINIД: Pitkдn pдtkдn purkaminen ja. 23 Helmikuu 2014 Jaa miten No poimi silmukat ennen purkamista. Kдtevд keino, jos pitдд mennд usemman rivin yli. Neulo sitten siihen asti, ettд pituus on sama.

Purkaa - Sivistyssanakirja, synonyymit - Suomi Sanakirja. DROPS Ohjevideo ~ DROPS Design - Garnstudio AS.


Neulonta - Punomo. fiTee Itse.


Eiran Langat esittдytyy, Neulojat. com


Ainaoikein - neulotun tyцn purkaminen Ainaoikeinneule suljettuna neuleena muutamalla silmukalla Ainaoikeinneulotun neuleen saumojen ompeleminen. Aina oikein - neule. asiayhteyden mukaan plain knit tai to knit plain voi myцs olla "sileд neule" tai. Purkaminen silmukka silmukalta kuin takaperin neuloen. Minua ei ota niin paljoo hermoon edes neuleen purkaminen, kuin joku tietokoneen rakkine, jonka kanssa saa taistella ja kun ei vielд ymmдrrд sen pддlle mitддn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit