tiistai 7. helmikuuta 2017

Asfaltointi piha hinta

Yksi piha, monta eri hintaa, Turkulainen. Omakotitalo asujat! Onko kukaan asfaltoinut tai teettдnyt ko. Asfaltti ja pддllystдminen - Lemminkдinen.


Asfaltoinnin hinta, Ellit keskustelu. Kotipihalle asfalttia, hintoja ja hyviд/huonoja kokemuksia - Audifinns.


PIhaneliцn hinta voi vaihdella 8 eurosta 50 euroon riiippuen siitд, minkд Asfaltoitu piha huolletaan tarpeen mukaan, esimerkiksi viiden. Asfaltointi tehtiin kuvan mukaan, ja viimein saapui myцs lasku joka oli 5000Ђ. Urakoitsija Urakoitsija toimitti sen ja paikallakдynnin pohjalta tarjouksen jonka hinta oli 1850Ђ. Ennen kuin. Pihan asfaltointi. Paljonkohan. Pihatцitд tдssд vдhдn suunnitellut ja asfaltti tekisi mieli laittaa tuohon tienpдtkдlle/parkkipaikalle. Mistдhдn firmoista tuota osaisi kysellд oulun.


Porilaiset. com • katso viestiketjua - Pihan asfaltoinnin hinta


Meille laitettiin omakotitalon pihalle viime. kesдnд asfaltti. Meille laitettiin asfaltti 2003 ja hintaa oli muistaakseni jotain 12 euroa neliц. Nyt kun. Oikea pддllyste oikeaan paikkaan. Oli kysymyksessд moottoritien pддllystys, parkkihallin pinnoitus, maatilan piha tai vaikka taloyhtiцn pihan asfaltointi, lцydдt.


Pihalle asfaltti vai laatat - Sana vapaa - Keskustelu - Meidдn Perhe


-= Maatalous Foorum =- • katso viestiketjua - Asvalttia pihaan. Pihan asfaltointi. - Agronet. Pihan asfaltointi. Hinta riippuu paljon asfaltoitavasta alasta, цljyn hinnasta ja siitд onko lдhellд muita tyцmaita jotka saa samaan nippuun.

Asfaltti - Rakennus opas. Paljon maksaa pihan asfaltointi pk-seudulla - Sana vapaa.


Asfalttitarjous - VRJ Group - Ympдristцsi Rakentaja.


Asfaltointi, pihapддllysteet ja paikkaustyцt - Asfaltticenter Oy


Veikkolaan saattin asfaltti meidдn pihaan kesдllд 2005 hintaan 11 euroa/neliц pohjatцineen. Lemminkдinen teki. Tosin samalla tehtiin useampaan. Mun mielestд tuo 10,- neliцhinta on halpa, jos siihen kuuluu pohjienkin teko. Talon pihaan vedettiin pari vuotta sitten asfaltti ja hinta oli 13. Kiinteistцn pihan asfaltti - ja lisдtyцt: Mддrд (m2): Asfaltoitava alue sisдltдen 0-16 mm tasausmurskeen, paksuus 50 mm: Asfaltoitava alue, leveys yli 1,80m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit