maanantai 11. heinäkuuta 2016

Xenon kytkenta

OLLO Xenon-sarjan asennus - JS-Tuning. Xenon-valot • Motot. net tietopankki. Xenon jдlkiasennussarja netistд, Verkkokauppa e-ville. com.


Xenon lisдvalojen asennus - BTCF Forum - Bimmer Tuning Club of Finland.


OLLO Xenon-sarjan asennus. Ohjeessa nдytetддn miten OLLO Xenon-sarja asennetaan auton (Audi A4 2003) ajovaloumpioiden pitkien H7 halogeenien tilalle. Olis tarkotus sellaset mollukka valot tohon 530sen keulalle laitella mutta ei oikeen lцytyny sopivaa paikkaa niille ballisteille jos joku on.


H4-3 BI-XENON MUUTOSSARJAN ASENNUS


Xenon-valot Xenon-valot, eli H. I.D. (High Intensity Discharge), suomeksi Yleistд: Paketin mukana tulee yleensд ohjeet joissa on kytkentд. Tilaa netistд halvalla ja lue xenon jдlkiasennussarja asennusohjeet e-villen Jдlkiasennus xenonien asennus on helppoa ja asennusaika.


Strobo elektroniikka kytkentд rakenna strobo valo xenon


Ffp: Nдytд viesti - Xenonsarja ja nyt herjaa valoja. H4 Bi-xenon asennus - Moottoripyora. org. 31 Toukokuu 2011 Onko moni asentanut moottoripyцrддnsд xenon ajovaloja Tuleeko aina H4 Bixenonista johdot akulle Netistд lцytyisi sarjoja, joissa on johto.

Opel Club Finland (OCF) • katso viestiketjua - Lisдvalojen kytkentд. H4-3 BI-XENON MUUTOSSARJAN ASENNUS.


Lisдvalojen kytkentдkaavio - Kori ja valot - Suomi24.


Ffp: Nдytд viesti - Octavian H4 xenon-muutossarja


H4-3 BI-XENON MUUTOSSARJAN ASENNUS. H4-3 –polttimotyypillд oleva sarja on selkeдsti haastavin kytkettдvд kun yhdestд polttimosta otetaan sekд lyhyet. Kytkentд seuraavanlainen. Vasemmanpuolenajovalolta releelle ohjaus, + ja akusta releelle ja releeltд ballasteille. Mainittakoon nyt ettд. 17 Elokuu 2003 niin, eikц paketissa ole kytkentдkaavio Ja releen. Miten noin yksinkertainen kytkentд voi olla nдin vaikeaa (1) Xenon muutossarjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit