sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Mokki kylmana talvella

Mцkki kylmдnд talvella, miten eristдд - Kesдmцkki - Suomi24. Talveksi kesдmцkki kylmдksi - Keskustelu - Tiede. Mцkki kylmдnд talvella, miten eristдд, Ellit keskustelu.


Saako mцkillд sitд kosteaa hajua millддn pois - Aihe vapaa. Kannattaako peruslдmpц, Meidдn Mцkki.


Mцkki tulee olemaan pieni, noin 20m2 ja sen yhteydessд iso 15m2 Minulla tuollainen rakennus on talvehtinut kylmдnд hyvin 20 vuotta. Kostea haju viittaa siihen, ettд mцkin ilmanvaihto ei toimi. Jos mцkki on kylmдnд talvella, niin lдmpцtilaerosta johtuen sisдlle tiivistyy kosteutta. Kysymys: Minulla on lautarakenteinen mцkki, jossa eristeenд on kaiketi puruja tai turvetta. Kannattaako peruslдmpцд pitдд yllд talvella.


Kesдmцkin kuivanapitolдmmityksellд satasien sддstцt, Yle


Jos laitteita on vдhдn ja ei niin sдhkцinen mцkki, niin vesi on se Katso ettei mikддn jддdy rikki ja kylmдnд vain lumisen kauden ettei homehdu. Joskus on kдytцssд myцs talvella viikonlopun tai viikon ja silloin tietysti. Mцkkiin ei tule sдhkцд joten lдmmittдminen ei syksyllд/talvella/kevддllд onnistu ellei paikanpддllд ole. Syksyllд olisi ulkona kylmempдд kuin.


Rakennamme hirsimцkin, RakennaOikein. fi


Hirsimцkki talvilдmpцiseksi - Google Groups. Rintamamiestalo. fi • katso viestiketjua - Kesдhuone, lдmmitys talvella. Meillд olisi mahdollisuus vuokrata ns. mummonmцkki. Alakerran Joka tapauksessa toisen ylдkerran kesдhuoneen voisimme pitдд kylmдnд.

Uusi ulkovalot jo kesдllд, TS Koti. Kesдmцkin kuivanapitolдmmityksellд satasien sддstцt, Yle Uutiset.


Mokki kylmana talvella

Mцkkiprojekteja.


Mцkkeile energiatehokkaasti opas - Rane


9. Syyskuu 2010 Kдytдnnцssд talvella mцkeissд oli pitkiд aikoja pakkasta sisдtiloissa. Home ei. Itsellдni on mцkki joka on 45 vuotta ollut kylmдnд talvisin, eikд. Hirsimцkki talvilдmpцiseksi, Tuula, 5/29/02 11:36 AM. Mitд mieltд olette, minkд mцkki on talvella kylmдnд ja se pyritддn lдmmittдmддn kдyttцmukavaksi. Maakellariprojekti 2003. Maakellarin teko alkoi v. 2003 kesдllд, koska sille oli selvд tarve - kuoppaan, jossa juomat oli aiemmin pidetty kylmдnд, oli talvella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit