perjantai 22. huhtikuuta 2016

Vitas tomkus kas valdo pasauli

KAS VALDO PASAULI (3), GayLine. LT. Arturas Racas: Vitas Tomkus „amerikonams“ neparsiduoda. Vitas Tomkus, 3 puslapis - iљsamiai DELFI. lt.


Cenzura. Kas nugales internetines purvasklaidos drakonus. faktaikalba. lt, „Facebook“.


Vitas TOMKUS Prieљ tesdamas tiesos paieљkas, darsyk priminsiu abi temas, prieљ kurias jauciuosi bejegis: tai - ћydai ir gejai. Kiek kartu su jais. ЋUrnalistas Vitas Tomkus yra dienraљcio „Respublika" leidejas ir pasidare gera reklama iљ ankstesniu skandalu apie tai, „Kas valdo pasauli. Vitas Tomkus dienraљciuose „Respublikoje“ ir „Vakaro ћiniose“ iљspausdino testini straipsni „Kas valdo pasauli“. 2004.02.20 „Respublikos“ 1 psl. iљspausdinta.


ЋYdu advokate praљo V. Tomkui skirti bauda - DELFI


Respublikos“ leidejas V. Tomkus љiandien savo laikraљtyje vel aiљkina, kas ir kaip valdo pasauli. „Jei mes laimesim byla, tai taip iљeis, kad ћydai valdo pasauli, jei pralaimesim byla, tai Vitas Tomkus bus teisus, sakydamas, kad ћydai valdo pasauli“, - taip.


Prokuratura ir neapykantos kurstymas - Bernardinai. lt


Faktaikalba. lt - du pirmieji faktai apie Vita Tomku - Facebook. Apie korupcija Lietuvoje raљyti draudћiama, Maga. 8 Liepos 2005 Ћurnalistas Vitas Tomkus pripaћintas kaltu, jo publikacijos teige, kad, kaip bepasibaigtu byla, vis tiek bus kalbama, jog ћydai valdo pasauli.

Vieљuju ryљiu studija "Media BV". ЋIniasklaida ar purvasklaida, Alfa. lt.


SENA. LT: Tomkus Vitas - Taranas.


"Respublikos" nacionalines vertybes 2010 - respublikosvertybes. lt


6 Vasario 2009 leidiniu savininkas drebtelejo paskviliu serija „Kas valdo pasauli bei paћadas paskelbti dvi temas, prieљ kurias esa bejegis Vitas Tomkus. 2004 M. Vitas Tomkus dienraљciuose „Respublikoje“ ir „Vakaro ћiniose“ iљspausdino testini straipsni „Kas valdo pasauli“. 2004.02.20 „Respublikos“ 1 psl. V. Tomkus „Respublikoje“ ir „Vakaro ћiniose“ iљspausdino testini straipsni „Kas valdo pasauli“. Del pastarojo straipsnio Atviros Lietuvos Fondas ir nepriklausomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit