keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Suihku makuuhuoneessa

KAIRAPOLANNE D* — Saariselkд Booking - Lapland. Mokit8-20. Hinnasto, Nepi Hotell.


Huoneet Ja Mцkit - Torassieppi - Harriniva Hotels & Safaris. Mцkit - Rova-Hotelli.


Suihku makuuhuoneessa

Tilava eteisaula, keittiц, ruokailutila (14:lle hengelle), olohuone, 5 makuuhuonetta (4:ssд vuoteet kahdelle, yhdessд 1 vuode, kaikissa oma suihku/wc), saunatilat. Tupakeittiц, astiasto, kaksilevyinen liesi, kahvinkeitin, jддkaappi, tulikivitakka, kaksi makuuhuonetta, wc, suihku. Toisessa makuuhuoneessa 2 erillistд vuodetta. Mцkit 3-4. Varustus Pinta-ala 30 m2. Mцkki on suunniteltu maks. 4 hengelle. Mцkissд on yksi makuuhuone sekд iso olohuone. Mцkissд on myцs wc, suihku.


Asuntoverkko, 2h, k,wc/suihku + lдmmintд ullakkotilaa


Tupa, jossa tдydellinen keittiцvarustus, takka ja tv, makuuhuone, sauna, suihku, wc, kuivauskaappi ja pyykinpesukone. Ylдkerta jossa 3 makuuhuonetta ja wc. Huneisto - Oma sisддnkдynti, olohuone, makuuhuone, keittiц ja wc-suihku. Olohuonessa on levitettдvд sohva, 2 nojatuolia, SAT-TV. Makuuhuonessa on leveд.


Bilder zu suihku makuuhuoneessa


Majoitus Hossassa. Mielenrauhan maisemissa: Saariselдn keskusvaraamo Talvi-Kesд. Sollidenin lomakeskuksessa on 17 eritasoin varusteltua loma - ja yцpymismцkkiд. Kooltaan mцkit ovat neljдn, kuuden - ja kahdeksanhengen mцkkejд.

Kahden makuuhuoneen huoneisto - Rauhalahti. Asuntoverkko, 2h, k,wc/suihku + lдmmintд ullakkotilaa Metsдpolku 2.


Suihku makuuhuoneessa

Mцkki: Inari, SAARISELKД, KIISA A, 12384 - Lomarengas.


Majoitustiedustelut - Sandy Kelt - Authentic Irish Bar, Kalajoki


Vuonna 1940 valmistunut pieni omakotitalo rauhallisella paikalla. Alakerrassa olohuone, keittiц, makuuhuone ja wc/suihku. Ylдkerrassa asuinkдytцssд ollutta. 2 Vuodepaikkaa makuuhuoneessa, 2 vuodepaikkaa makuutilassa, 2 vuodepaikkaa olohuoneessa (vuodesohva). Yhdistetty keittiц-olohuone, wc/ suihku/sauna. Ylдkerta: kaksi omalla suihkulla ja wc:llд varustettua makuuhuonetta, joissa runkopatjasдngyt kahdelle. Alakerta: kolme makuuhuonetta, joissa runkopatjasдngyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit