tiistai 29. heinäkuuta 2014

Virkasuhteen purkaminen koeajalla

Hдmeenlinnan HAO 16.09.2013 13/0556/3 - Oikeus. fi. Korkein hallinto-oikeus - KHO:2014:103. Palvelussuhteiden pддttдminen - Kuntatyцnantaja-lehti.


Tyц - ja virkasuhteen purkaminen - Talentia. Virkasuhde – Wikipedia.


16. Syyskuu 2013 Koeaika - Koeaikaa koskevan ehdon sitovuus - Kunnallinen viranhaltija - Syrjintд - Virkasuhteen purkaminen koeaikana. Diaarinumero. Tyц - ja virkasuhteen purkaminen. Tyцnantaja voi irtisanoa vakituisen palvelussuhteen vain laissa sддdetyllд perusteella eli joko taloudellisella tai. Virkasuhteeseen voi sisдltyд koeaika, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa ilman erityistд syytд. Mддrдaikaisuus voi kestдд enintддn viisi vuotta.


FINLEX ® - Ajantasainen lainsддdдntц: 11.4.2003/304


13. Kesдkuu 2014 Kunnallisasia – Koeaika – Virkasuhteen purkaminen – Kuuleminen – Pддtцksen perusteleminen. Vuosikirjanumero: KHO:2014:103. Taiseksi voimassa olevan tyц-.virkasuhteen voi kumpikin osapuoli purkaa pддttymддn vдlittцmдsti milloin tahansa koeajan kuluessa vetoamalla koeaikaan.


Mitд viran koeaika tarkoittaa - Opetustyц - Suomi24


Toivakan kunnan valituskirjelmд Korkeimmalle hallinto - Toivakka. Laki kunnallisen viranhaltijan palvelussuhdeturvas, EDILEX. Koeajan kuluessa virkasuhde voidaan molemmin puolin purkaa pддttymддn Purkaminen ei saa tapahtua 2 §:ssд tarkoitetuilla tai muutoin epдasiallisilla.

Onko virkamiehellд koeaika - Nettilaki. com. Tyцsuhde.


Oikaisuvaatimus lyseonmдen koulun rehtorin - Heinola.


Tyцsopimuksen purkaminen - Asiasanat (Uutiset), EDILEX


Koeaika voi olla poikkeuksellisesti enintддn kuusi kuukautta, jos Mддrдaikainen virkasuhde voidaan irtisanoa tai purkaa samoilla perusteilla kuin toistaiseksi. Den mukaan virkasuhteen purkua edeltдnyt viranhaltijan kuuleminen on virheellisesti Koeaikanakaan virkasuhdetta ei saa purkaa syrjivin tai koeajan tarkoi-. 26 Maaliskuu 2008 30.6.2008. Viransijaisuuteen sisдllytettiin kahden kuukauden koeaika. Tдssд tilanteessa hдnellд ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin purkaa koeajalla oleva virkasuhde. Koeajalla tapahtunut virkasuhteen purku tapahtui oikein ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit