keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Parketin hionta ja lakkaus kuopio

Mцkki: MUSTASAARI, SOLGLДNTAN, 3863 - Lomarengas


Tontit vapaa-ajan asumiseen Metsдhallitukselta, Laatumaa. KESДMЦKIT - STUGOR TONTIT-TOMT LIIKE-, VARASTO - ja. 7339195 SUVILAHTI-SUNNANVIK 40 m2 kesдmцkki-sommarstuga. Myydддn Suvilahden Pikisaaressa vuokraoikeus rakennuksineen. Sдhkцt on ja tie perille.

Pohjois-Suomen Metsдmarkkinat, Metsдtilat. fi. Mцkkejд myytдvдnд, Mokki. net.


Myytдvдt kohteet Optima LKV.


Loma-asunnotPohjanmaa - Ilmoitusopas. fi


Netin yleistyttyд mцkkien myynti on siirtynyt myцs internettiin. Listasimme sinulle mцkkien myyntiin erikoistuneita kauppapaikkoja. Myydддn mцkkejд. Metsдhallitus tarjoaa noin tuhat tonttia ympдri Suomea. Osta tai vuokraa meiltд tontti lomarakentamiseen - tutustu ja lцydд mielipaikkasi!. Vh: 198000,00 Ђ, Kokkolantie 228 65610 Sepдnkylд (Mustasaari). Mцkit ja huvilat. Kuva, Tyyppi, Vuosi, Koko, Hinta, Osoite, Esittely. mцkki tai huvila 4h+k, 1969


Remontointia, parkettien hiontaa Kuopion lдhiympдristцssд ja Koillis. Parkettiasennus Ismo Karppinen: Etusivu. Olohuoneen parketin hionta ja lakkaus vai purku ja laminaatti.


Parketin hionta Kuopiossa - Lattiat - Suomi24. Lautalattian hionta ja lakkaus, 60 m2 - Remontti - Kodin remontit.


Parketin hionta ja lakkaus kuopio

Palvelujen tarjoaja ja tuottaja Koillis-savon ja Kuopion talousalueilla. Parketit Parketin hionta, lakkaus ja kunnostus. Koillis-Savossa, Kuopiossa ja. 28 Helmikuu 2008 Olen kenties ostamassa 83 neliцn kolmiota, jossa on hiomista kaipaava parkettilattia. Missд hinnoissa hionta - ja lakkaus pyцrii nдillд main. 24 Maaliskuu 2012 Kerrostaloasunnossa vanhan lautalattian hionta ja lakkaus: 3h, k, et60 m2. Lattia kohtalaisen hyvдssд kunnossa, pддasiassa haluamme.


Etusivu - PV-Lattiat Oy, Kuopio


Tarjoan palveluina parkettien asennusta, hiontaa, lakkausta (myцs hoitolakkaus) sekд korjausta. Palvelualueeni on Kuopio sekд lдhikunnat 150 - 200 km sдtellд. Parketin sдilyttдminen tuli aika kalliiksi, hionta ja lakkaus, 30e/m2 arviota kuullut. Uuden hyvдn laminaatin saa puolet halvemmalla. Vanha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit