torstai 30. tammikuuta 2014

Irtisanominen koeajalla raskaus

Raskaaksi koeajalla - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva. Koeaikana tyцsuhteen purku - LAKI24.fi. Raskaus ja koeaika - Kaksplus.


Raskaus ja koeaika - Odotus - Vauva. infon foorumi. Uusi tyц ja raskaus, Vau Foorumi.


Vierailija 24.2.2010 klo 12:15 4/40. raskaus ei ole irtisanomisen peruste. mutta kдyttдvдt sitten jotain muuta perustetta, koeajalla irtisanominen. Mun дiti, joka siis on esimies, muttei henkilцstцhallinnon ammattilainen, vдitti mulle just kiven kovaan, ettд raskaus on peruste irtisanomiselle. Tyцnantajahan ei saa irtisanoa raskauden perusteella, mutta koeajalla irtisanominen on vдhдn sellainen juttu et дkkiд joudut riitauttamaan.


Tasa-arvovaltuutettu - Raskaus ja perhevapaat


Jostain A oli lukenut, ettд irtisanominen pitдд sanoa ajoissa ja siihen voi kuitenkin olla esim. koeaika, mutta ei missддn nimessд raskaus. Uudessa tyцssд on 4kk koeaika eli raskaudesta on kerrottava vielд ettд irtisanominen johtui raskaudesta, ei tarvinnut ku nдyttдд tulevat (jo.


Tyцsopimuksen purkaminen koeaikana > Tyцsopimuksen - Erto


Raskaaksi koeajalla, miten peittдд vatsa - Sana vapaa - Keskustelu. Tyцssд koeajalla (4kk) ja raskaana, kokemuksia - Sana vapaa. Onko kellддn kдynyt niin, ettд olisi juuri saanut tyцpaikan ja huomaisi ettд olisikin raskaana Tyцssд koeaika 4kk. Onko mitддn mahdollisuuksia.

Irtisanoutuminen koeajalla - Tyцsuojelutoiminta - Suomi24. Kirjallinen kysymys - Raskaana olevien naisten irtisanominen.


Laiton irtisanominen. MuroBBS.


Onko sinut irtisanottu raskaana koeajalla - Sana vapaa


Aihe: Raskaana olevien naisten irtisanominen koeajalla 2 artiklassa tarkoitettujen tyцntekijцiden irtisanomisen kieltдmiseksi raskauden alkamisen ja 8 artiklan. Koeajalla irtisanomista ei tarvitse mitenkддn perustella. Hankala paikka, eritoten Ensimmдinen raskaus ei nдy monesti kovin aikaisin. Alat jo nyt pitдд vдhдn. 25 Maaliskuu 2010 Periaatteessa koeajalla irtisanominen onnistuu vaikka sillд 1min varoitusajalla, vakipaikan ilmoittaakin melko nopeasti olevansa raskaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit