keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Asfaltointi vai asfaltointi

Hei! Muistan, ettд koulussa minulle opetettiin, ettд asvaltti. Pihalle asfaltti vai laatat - Meidдn perhe. Asfaltti vai Asvaltti - Maailman menoa - Suomi24.


Asvaltti vai asfaltti - Rakennus opas. AUTOKATOKSEEN: asfaltti, kivetys vai sora pohja - Kaksplus.


Muistan, ettд koulussa minulle opetettiin, ettд asvaltti kirjoitetaan v-kirjaimella. Nyt kuitenkin esim. esikoulukirjassa sana on kirjoitettu asfaltti. Kumpi on oikein, vai. Katsaus kysymykseen " asvaltti vai asfaltti " ja siihen, missд yhteyksissд nдitд vaihtoehtoisia kirjoitusmuotoja kдytetддn. Siinдpд kysymys tulikin. Kokemuksia ja perusteluja myцs saapi laittaa. sama mikд muuallakin pihassa asfaltti pitдд muotonsa, muut painuu.


Asfaltti VAI pihakivi - Omakotitalo - Suomi24


Ei tosin ole ihan niin huoleton kuin asfaltti, jonka voi suihkuttaa roskista ja liasta puhtaaksi, mutta kaunis katsella ja luonnollisen nдkцinen. Riippuu tietysti. Asfaltti vai asvaltti. Kumpi on oikein: pizza vai pitsa Taxi vai taksi Nykyisin slangia puhuvat vai vanhukset ja rikolliset. Noin karkeasti:=)).


Koti Lahelaan: Asfaltti ja kiveys


Kivituhkaa vai asfalttia (sivu:1) - Rakentaja. fi. Kotimaisten kielten keskus: Kesдmekkonaiset ja kuumat miehet. 24 Kesдkuu 2010 Ensimmдinen on Juha Vainion sanoittama ja Dannyn esittдmд Kesдkatu vuodelta 1966 ja toinen Tehosekoittimen Asfaltti polttaa vuodelta.

Asfaltti vs hiekka vai asfaltti ja hiekka, Relaa. com. Asfaltti halliiin - kuukuna. net.


Asfaltointi, pihapддllysteet ja paikkaustyцt - Asfaltticenter Oy.


Sivistyssanojen asu


Olen miettinyt laittaisko asfaltin vai betonin, asfaltti tulis vaan halvemmaksi. Asfaltti ei ole kantava kerros niinkuin betoni, vaan pelkkд pinnoite. Menee valumavesien mukana. asfaltti on siistimpi ja helpompi siivota. Mд laittaisin kivetyksen. Viesti on piilotettu sen saamien ддnien takia. Nдytд viesti. Asfaltticenter Oy on piha - ja korjauspддllysteiden huippuammattilaisten muodostama palveluyhtiц.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit