lauantai 28. joulukuuta 2013

Kanavat pikseloityy

Tv:n kanavaongelma - FlightForum. fi. HD kanavat pikselцityy Elisan kaapelissa - DVD Plaza. Yle HD kuva pikselцityy - Palsta.


Plus TV kanavat pikselцityy - Digi-tv - Suomi24. linuxtv. fi • View topic - Jyvдskylдn kaapeliverkossa YLE:n kanavat.


Muut kanavat, jotka tulee kortilta, discoveryt ja disneyt nдkyy pддasiassa Mun jakeluun ei nyt mee millддn se, ettд osa kanavista pikselцityy ja osa ei vai. Lukija on CA module CONAX ja TV on 23" Samsung. Kaikki muut ilman korttia olevat kanavat nдkyvдt 1 - 13, 15 ja 18. Mutta Plus kortin 40,41. Jyvдskylдn kaapeliverkossa YLE:n kanavat pikselцityy. Post by zulu 06.10.2007 16:32. Jyvдskylдn kaapelissa YLE:n kanavat ovat pikselцityneet pahasti.


Kuva pikselцityy ja pдtkii - Palsta


Molemmat ilmaiset kanavat Nelonen HD ja Yle HD pikselцityy noin viiden sekunnin vдlein. Signaalin taso 65-75 mutta bittivirheitд on jatkuvasti. TV kuva pikselцityy aika ajoin. nдmд eivдt reistaile, niin vika jддnee MUX kanavanippuun 31, johon kuuluu juurikin nuo Ylen HD-kanavat.


Pliis auttakaa nyt! Miksi ylen kanavat kaikki pдtkii, on tehneet sitд jo


Antennijohdolla vaikutusta HD kuvaan, MuroBBS. Topfield (pikselцityminen), AfterDawnin keskustelualueet. 22 Heinдkuu 2007 Topfieldin kautta katsottaessa Yle Teemaa kuva pikselцityy niin, ettд ei saa Oman boxin tiedot nдyttдvдt ihan samalta ja kaikki YLEN kanavat.

Ohjeet ja vinkit - Kaapeli-TV - ongelmat - Sonera. Ylen kanavat - kotisivu.


Maanpддlliset digitaalitelevisiolдhetykset Suomessa – Wikipedia.


Tolkkua hd-digitelkkuun — Petteri Jдrvinen


Kanavat ja palvelut, Yle yhtiцnд, yle. fi. Ylellд on Mitkд kanavat ovat uudessa palvelussa mukana http://tuki. dna. fi/org/dna-fi/d/yle-hd-kanavat-pikseloityy/. 6 Toukokuu 2012 Eli kaikki muut kanavat lдhti nдkyy (MM-Jддkiekko 24/7 HD), paitsi Canal+ Urheilu HD, vaikka sддtдд vahvistimesta sitд sддdintд niin en saa. Kaikki toimiluvan saaneet kanavat eivдt kuitenkaan ole aloittaneet ja lisдksi monien aloittaneiden. Sen sijaan Digi-tv:n kuva pikselцityy tai katoaa kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit