sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ilmastointi jaassa

Miksi ILTO 400 kenno jддtyy - Ilmanvaihto ja ilmastointi. Onko tiellд ilmastointi pддllд kovalla pakkasella - Kaksplus. Saab-Klubi ry • katso viestiketjua - ilmastoinnin jддtyminen.


E61 ilmastointi. kylmдaineetko kateissa [Archive] - BTCF Forum. Valtran ilmastointi - Agronet.


Onko kellддn muulla pakkasella ongelmia ILTo 400 ilmanvaihtokoneen kanssa Meillд se alkaa pдtkiд tuloilmaa jo -5 asteessa. Ja nyt kun oli. Mulla kans lakkas ilmastointi tдnддn pelittдmдstд, E61 2008 530dT, 175 kenno jддtyy. itellд kдvi noin v70 volvossa viime kesдnд kun tulin. Valtran ilmastointi. Tдtд aina ihmetellyt myцs ettд mistд sд tiedдt koska se on jддssд loppuuko jддhdytys? Ei oo meinaan itselle tullut vielд.


Auton ilmastointi tuuppaa pakkasilmaa - lampopumput. info


Jos talossa on ilmastointi, sen pitдд olla aina pддllд. on tuo kenno tuolta koneesta ihan jддssд, mies tuli kotiin just ja katsoi kun sanoin ettд. Eli ilmeisesti jддhdytyskenno jддtyy ja estдд ilman virtauksen kun olen ajanut yli puoli tuntia ilmastointi pддllд. Ilmastointi on AUTO-asenossa.


Tuulilasi jддtyy sisдpuolelta, MuroBBS


Ulkoikkuna huurtuu ja pakkasella jддtyy sisдpuolelta (Hankkeen. 21 Lokakuu 2013 Kysymys: ulkoikkuna huurtuu ja pakkasella jддtyy sisдpuolelta. Hankkeen valmistelu. Kone jддtyy help Ilmastointi/takka/lattialдmmitys.

Automaatti ilmastoinnin kompura pyцrii koko ajan. - Volvo Racing. Stilon ilmastoinnin sisдkenno jддtyy - FTCF - Fiat Tuning Club.


Ilmastointi jaassa

VVO - Ilmanvaihto.


Ilto 400M kenno jддtyy ja lдmmitysvastus yli 25astetta, missд vika


Lisдksi ilmastointi kannattaa puhdistaa/puhdistuttaa sддnnцllisesti. yleensд 2 nopeudella. sitten kun jддtyy niin suhina vaan voimistuu koje. Jos talossa on ilmastointi, sen pitдд olla aina pддllд. on tuo kenno tuolta koneesta ihan jддssд, mies tuli kotiin just ja katsoi kun sanoin ettд. Ikkunoiden sisдpinta huurtuu tai jддtyy. rakenteiden pinnalle tiivistyy kosteutta. hajut ja kдryt leviдvдt huoneistossa tai toisista asunnoista. huoneilma on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit