keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kouvolan vuokra asunnot oy

Kouvola. fi - Asunnot. Yhteystiedot - Kouvolan asunnot. ES-Laatuasunnot, Vuokra - ja asumisoikeusasuntoja Etelд.


Kouvola: vuokra-asunnot Kouvolassa - Vuokra-asunnot. biz. Suomen Дssд-Asunnot Oy, Kouvola, Me Asuntokauppiaat.


Kouvolan vuokra asunnot oy

Kouvolan Asunnot Oy hoitaa kaikkien entisten kuntien Jaalan Vuokratalot, Ankkapurhan Kiinteistцt, Okanrinne) vuokra-asuntoasiat. Kiinteistц Toppila LKV (Kuusankoski), ES-Laatuasunnot Oy (Kouvola), Kiinteistцnvдlitys Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy (Kouvola), Kouvolan Asuntokeskus Ky. Suomen Дssд-Asunnot Oy on vakavarainen ja luotettava vuokra-asuntojen tarjoaja. Yhtiцllд on vuosikymmenien perinteet rakennus - ja kiinteistцalalta.


Haku Vuokra-asunnot, Oikotie


Kauppalankatu 6 A, 4. krs (vuokravalvonta, asumisneuvonta, taloushallinto). kartta. jpg Kouvolan Asunnot Oy, Kauppalankatu 6 A, 45100 Kouvola. ES-Laatuasunnot Oy on Etelд-Suomessa toimiva yleishyцdyllinen rakennuttajayhtiц Oy:n omistuksessa on yhteensд 76 kpl asumisoikeusasuntoa Kouvolassa.


Vuokra-asunnot Kouvola - fonecta. fi


Kymenlaakson OP-Kiinteistцkeskus Oy LKV - Opkk. Neliцvдlitys Oy LKV, Asuntoverkko. Asuntojen vuokrauspalkkio on 1kk vuokran suuruus +alv24%. Toimipisteemme on Kouvolan Hansakeskuksessa torin laidalla. Sisддnkдynti torin puolelta.

As Oy Kouvolan Halkokaari - Uudet asunnot - Lemminkдinen. Kouvola - sp-koti. fi.


Keskikatu 2, Kouvola - Keva.


Kouvola - Skv


Kouvolan Kotikeskus Oy LKV Arvioimme ja vдlitдmme omakotitalot, osakkeet, liiketilat, vapaa-ajankohteet, maa - ja metsдtilat, tontit sekд vuokrakohteet. Kymenlaakson OP-Kiinteistцkeskus Oy LKV. Oy LKV. Vдlitдmme asuntoja, vapaa-ajankohteita, toimitiloja ja vuokra-asuntoja. Hoidamme 45100 KOUVOLA. 3 Lokakuu 2014 Kiinteistц Oy Kouvolan Hansakaari on vuonna 1998 valmistunut 8-kerroksinen asuin - ja Asuntojen koot vaihtelevat 41 mІ ja 86 mІ vдlillд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit