keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ilmastointi haisee

Ilmastointi haisee - Audifinns. Dynamiitti. com: Nдytд viesti - Ilmastointi haisee. Ilmastoinnin puhdistus (tunkkainen haju) - Peugeot-foorumi. com.


Ilmastoinnin puhdistus - Tekniikanmaailma. fi. Ilmastointi haisee sammuttaessa (nyt myцs pддllд laittaessa.


Niin kuin siellд olis kuollut rotta sisдllд. Vakavasti puhuen, onko kenellдkддn kokemusta ilmastoinnista tulevasta lemusta kylmдnkosteilla Tunkkainen haju ilmastoinnista. Itse olen ajanut nyt 3 vuotta yli 160,000 km volkkarilla eikд ilmastoinnin toiminta ole muuttunut uudesta eli en ole nдhnyt tarvetta edes ajatella moista ja kun. Ilmastointi haisee sammuttaessa (nyt myцs pддllд laittaessa). ViestiKirjoittaja HokucFocus87 10 Elo 2011 23:02. Elikkд auto Focus 1.6 99 ja Ac:een kun laittaa.


Ilmastoinnin hajut - VAGarena. fi


Elikkд kдyttц tojotan ilmastoinnin kun laittaa pддlle tulee sellanen raadon Mut jos se haisee samalta kun se sisдkierto pддllд putsausmцmmц. Haiseeko ilmastointi Puhdistusaine auttaa. Sivusto www. waeco. fi suosittelee tarkistuttamaan vuoden vдlein jдrjestelmдn paineet ja 406 - Ilmastointi haisee.


Ilmastointi "haisee", BMWforum. fi


Alfabbs. fi - View topic - Miksi auto haisee - sisдilmanpuhdistinko. Opel Club Finland (OCF) • katso viestiketjua - Ilmastointi haisee. Megaman kirjoitti: Kaksi kertaa olen ruutannut kanaviin CRC Airco Cleaner puhdistusvaahtoa, maksaa alle kympin purkki. Ekalla kerralla.

Ilmastointi haisee pahalle - F-Body Club of Finland. E46 ilmastointi pukkaa *askan makusta ilmaa - BTCF Forum - Bimmer.


Ilmastointi haisee

Overdrive. fi • lue aihe - Uuden auton ilmastointi haisee.


Likainen sisдilmansuodatin voi olla iso riesa - Salon Seudun Sanomat


Mielenkiintoinen ongelma, nimittдin E46 ilmastointi ja ilmankierto yleensдkkin. Se nimittдin haisee navetalle, kyllд vajaa 30 vuoden. Haju hiukan hдipyi kun pistin ilmastoinnin pддlle, lisдksi pidin Kuten sanottu, tдnддn ei enдд haissut ja kдytдn pдivittдin - viilentдд ihan jees. Kдyttцautoni Hyundai on ensimmдistд kesдд kдytцssд ja ihmettelen sellaista ilmiцtд, ettд ilmastoinnin kдyttц aiheuttaa hajuhaittoja - ja yleensд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit