sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Vuokraa talo haniasta

Majoitus ja Vuokra-asunnot Hania - Loma-asunnot - Wimdu. Hania, Kreikka varaa loma-asunto, Interhome. Majoitus Lдnsi-Kreetalla, Kreetan maku.


Apartments Kreeta. Loma-asunto kreeta - kotisivu.


Tдmд kohteessa Hania sijaitseva asunto, jossa on 1 makuuhuone, tarjoaa vierailleen mukavuudet keittiц ja ilmastointi. Tilaa on 35mІ ja bonuksena vielд wifi. Kaikkea tдtд lцytyy saarelta, ja se onkin tдydellinen valinta seuraavaksi lomahuoneistoksesi kun haluat vuokrata asunto Kreetalta voidaksesi nauttia tдstд. Loma-asuntoja, http://www. homeaway. fi/loma-asunto/kreikassa/kreetalla/r76 http://kreeta. info/extra/asunnot/vuokrataan/v%C3%A4litysasunnot-hania.


Kreeta, Kreikka varaa loma-asunto, Interhome


19 Loma-asuntoa ja - huoneistoa vuokrattavissa Hania, Kreikka laatu tarkastettu Vuokraa toiveittesi loma-asunto, talo tai villa, varaa itse edulliset lennot ja. Kun etsit pitkдaikaista vuokra-asuntoa tai havittelet omaa, kдy tutustumassa Efiin Efi Sgouraki on Hanian alueella vahvasti vaikuttava yrittдjд, ollut jo 19 vuotta.


Vuokra-asunto Kreetalta - Minoa. info


Platanias Kreeta - Kreikka Matkat. Huvila Kreetalta - Vuokraa upea huvila Kreetalta omalla uima-altaalla. Huvila Orangina on 3 makuuhuoneen huvila omalla uima-altaalla. Vain 40 minuutin pддssд Hanian kansainvдliseltд lentokentдltд, Conte Marinon huviloista.

Taloa vuokrataan sisддn Xyniada, Kreikka - Gabinohome. com. Hania Loma-asunnot alkaen 25 Ђ/yц - KAYAK.


Etelд-Eurooppaan vajaaksi vuodeksi - Pallontallaajat. net.


Ansas Oy - Luksushuvila Kreikassa vuokrattavana


Etsi tarjouksia: loma-asunnotHania, Kreikka. Sддstд 35% tai enemmдn. Vertaile hintoja, kuvia ja arvosteluja: 132 Hania loma-asunnot. Loma-asunto. vain. Platanias on ihana rantalomakohde Kreetalla Hanian kaupungin vieressд. Se on sopivan pieni kohde, niin ettд Vuokraa talo Kreikasta. Interhome Kreikka. Tarkoitus vuokrata talo tai joku muu hieman yksityisempi Kreikassa Kreeta on suosituin talviasumispaikka ja Hania paras paikka katsastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit