lauantai 27. huhtikuuta 2013

Puulattian hionta ja lakkaus

Puulattian lakkaus - Tikkurila. Tyцhinnasto - Parketti ja Saneeraus Ketonen Oy. Vanhan lautalattian hionta, itse vai ammattilainen, MuroBBS.


Puulattian hionta ja lakkaus - Lattiat - Suomi24. Puulattian hionta ja lakkaus - Remontti - Kodin remontit.


Puulattian lakkaus on perinteinen kдsittelytapa. Vesi - ja Vдlihionta tulee ohjeistaa ensimmдisen pohjalakkauskerroksen jдlkeen. Tдmд toimenpide poistaa. Kullд tuo hyvд lakka puulattiaan on, kestдд varmasti vettдkin. Avaa Sulje. Paljonko lattian hionta maksaa neliцltд suunnilleen, entд lakkaus. Puulattian hionta ja lakkaus. Tarpeena mдntylattian hionta, vдlien paikkaus ja sдvytetty lakkaus mahdollisimman himmeдllд lakalla. Kдsiteltдvд.


Hinnasto 2013 - Parkettilattiat Oy


Lautaparketin hionta ja lakkaus 23Ђ/neliц - Vanhan lakatun lautalattian hionta ja lakkaus 23Ђ/neliц - Vanhan maalatun puulattian hionta ja lakkaus 30Ђ/neliц. Hiomakone ottaa lattian pinnasta semmoiset 1-2 mm. jдljiltд pinta on aaltoileva ja lopputuloksen kruunasi vielд ammattimainen lakkaus.


Puulattioiden hionta - Ramirent


Lautalattian hionta - DVD Plaza. Puulattian tai parketin hionta ja lakkaus: Europarketti Oy. Parketin hionta ja pintakäsittely alkaa nykytilan arvionnilla. Uusi ja vanha puulattia hiotaan periaatteessa samalla tavalla, eli ensin poistetaan vanhat.

Puulattian hionta ja lakkaus - kotisivu. Lautalattian hionta ja lakkaus, 60 m2 - Remontti - Kodin remontit.


Uuden puulattian hionta ja lakkaus (Muut) - Rakentaja. fi.


Puulattioiden hionta - Kiilto Oy


24. Maaliskuu 2012 Lautalattian hionta ja lakkaus, 60 m2. Kerrostaloasunnossa vanhan lautalattian hionta ja lakkaus: 3h, k, et60 m2. Lattia kohtalaisen hyvдssд. Karkeudet lattian kunnon mukaan, kдyttдmдttцmдt paperit saa palauttaa. Jos 50 m2:n lattian hionta ja lakkaus maksaa 16 Ђ/m2, josta tyцn. 2 Heinдkuu 2006 Laitoimme keittiццn remontin yhteydessд puulattian. Sen "asennettuamme" huomasimme, ettд lankkujen vдlistд korkeuseroa on sen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit