keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Eristys vankila

ADX Florence – Wikipedia. Eristys vai inhimillinen kohtelu - Vankilat ja vankeinhoito. Haaste - Vankilassa hallitaan pelolla ja vдkivallalla.


Kapinatyцlдinen # 30 - Vдlдhdyksiд vankilasta - Anarkismi. net. Vangin sijoittaminen vankilassa ja siirto toiseen vankilaan.


Vankila on jaettu kuuteen turvallisuusvyцhykkeeseen, jotka on suunniteltu siten. Nuestra Familia - jengin entinen johtaja, murhaaja (elinkautinen, eristyksessд. 2001 Vangittuna Katajanokan vankilassa maksamattomien sakkojen takia tдydellinen eristys jossa muita vankeja nдkee vain tunnin pдivдssд. Vankilassa voi olla valvonnan asteeltaan ja toiminnoiltaan erilaisia osastoja. Osastolle sijoittamisessa on otettava huomioon rangaistusajan.


MURHA. INFO • katso viestiketjua - Thomas Silverstein


USA:ssa malliesimerkkinд kaksi vankilaa, kumpikin korkeinta. Eristдminen van katkeroittaa ihmistд ja se saa aikaan kaikenlaisia. Vangeista aiempaa useammat pyytдvдt pддstд eristykseen tuomiota suorittaessaan, ja vangeille joudutaan jдrjestдmддn vankiloihin omia.


Amnesty: Yhdysvallat eristдд vankeja vuosikausiksi, Kansan Uutiset


MTV3: 8-vuotiaan Eerikan дitipuoli eristettiin vankilassa - "Vдkivallan. Eristys vankila Kuvia (4613) - Pond5.com. 21 Lokakuu 2014 Unohdettu ajanjakso Espanjassa – Taistelu vankiloiden sisдllд. Francon puhumaan, sillд eristys oli vienyt hдneltд kyvyn muodostaa lauseita.

Rikos ja rangaistus - oikeudenmukaisuus - Verkkofoorumi. Naisten vastaanoton vartija Tuula Lцfstrцm, Hдmeenlinnan vankila.


Eristys vankila

Vankilaopetus, Sari Nygren - Kiipula.


Bilder zu eristys vankila


20. Kesдkuu 2012 Omaiset ovat tulleet hдntд vastaan ja odottavat vankilan portin Heillд kaikilla on tutkinnallinen eristys (yhteydenpito rajoitus esim. 12 Maaliskuu 2013 Eerikan дitipuoli on eristetty Hдmeenlinnan vankilaan odottamaan tuomiotaan. Hдn kertoi MTV3:lle, ettд vangin eristys tapahtuu esimerkiksi. Ihmisoikeusjuristi Leo Hertzbergin mukaan eurooppalaisissa vankiloissa eristys on erityisrangaistus, jonka maksimipituus on 30 pдivдд. Turkissa eristys sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit