keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Leikattu narttu virtsankarkailu

Nartun leikkauttaminen. nartun sterilisaatio, Elдinlддkдriin. Rekku Rescue ry • katso viestiketjua - virtsa karkuteillд. Lopettaisitko pidдtyskyvyttцmдn (pissi) koiran - Aihe vapaa.


Elдinlддkдri. fi • katso viestiketjua - Virtsankarkailu. Virtsankarkailu - Petsie.


Leikkauksella on monia positiivisia vaikutuksia nartun terveyteen: leikattu narttu ei koiria suurempi riski leikkauksen jдlkeiseen virtsankarkailun kehittymiseen. Tдysikasvuisen koiran virtsankarkailu johtuu useimmiten virtsaputken Nartuilla saatetaan kдyttдд lддkehoitona myцs estriolia eli. Tдysikasvuisen koiran virtsankarkailu johtuu useimmiten Nears siis leikattiin eturauhasvaivojen takia, joten tдstд lцytyy syy siihen.


Virtsankarkailu kohdun poiston jдlkeen - Koirien terveys


Eli kyseessд 4v leikattu narttu, joka toissa yцnд oli kuulema pissannut yllдttдen patjansa litimдrдksi. Leikkauksen jдlkeistд virtsankarkailua. Jos koira on leikattu, ja etenkin jos se on narttu, niin virtsankarkailu kuuluu melkeinpa asiaan isoilla roduilla ja yleensa nimenomaan pahenee.


Miten sterilaatio vaikuttaa agilitykoiraan


Lдnderifoorumi • katso viestiketjua - Pissaongelmat aikuisella. Virtsankarkailu haittaa koiraa, Dr. Mouse. Kuoppa rotan vatsassa · Leikatun nartun hajut · Leikatun uroksen nylkytys Onko leikattu uroskoira sittenkддn steriili Virtsankarkailu haittaa koiraa.

Kissamaailman pissikset: kun kissa pissaa sдnkyyn, Tassuttelua. • View topic - nartun sterilointi ja luonne - Tuulen koirat.


Kokemuksia nartun steriloinnista - Lagottofoorumi.


Saksanpaimenkoiraliitto ry. keskustelu • katso viestiketjua


Ninni on leikattu 3 vuotta sitten (ikдд nyt 5v) eikд ole ollut mitддn Mulla kokemusta kolmesta leikatusta nartusta, ei virtsankarkailua myцskддn. 3 Joulukuu 2009 eli syksyllд 2008 leikattu narttulдnderi alkoi muutama kuukausi leikkauksen. Tuo leikatuilla nartuilla ilmenevд virtsankarkailu on taas tosiaan. Kokemuksia nartun steriloinnista. Tai onko tullut virtsankarkailua Leikannut ell kyllд kasvatti itsekin kerryjд ja osasi asiansa loistavasti!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit