tiistai 9. helmikuuta 2016

Laatoitus pirkanmaa

Laatoitus Tampere ja Pirkanmaa - Yli 14 vuoden. Tammerlaatta. Laatoitus, laatoitukset, Tampere, HS-Laatta Oy.


Suomen Laatoituskeskus Oy - Laatoitus, Kiviurakointi. Metavest Oy: Lattianpддllystys, laatoitus, Hдmeenlinna.


Laatoitus pirkanmaa

Kaikki laatoitustyцt laadukkaasti vankalla kokemuksella. MT-Laatoitus palvelee Tampereella ja Pirkanmaalla, ota yhteyttд!. Nцyrдnд tyцlle, kunnioittavana osaamiselle ja ylpeдnд kдttemme jдljelle – se on meidдn reseptimme tцiden tinkimдttцmддn toteutukseen. Pitkдllд kдytдnnцn. Meillд on pitkд kokemus ja vankka ammattitaito. Teemme monipuolisia laatoitus-, parketti - ja mattotцitд Hдmeen, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella.


Laatoitus ja muuraus Tuhkanen


Laatoitukset ja sertifioidut vesieristykset ammattitaidolla/takuutyцnд Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Toteutamme laatoituksia yli 10 000m2 vuodessa. Kauniit laatoitukset kodin ja yrityksen tiloihin. Toimialueena Tampere ja Pirkanmaa. HS-Laatta tekee viimeistellyt laatoitukset niin koteihin kuin yritysten tiloihin.


Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy, avaimet, kдteen, talot, Pirkanmaa


Laatoitukset Tampereen seutu, Webinfo Tampere. Laatoitus kylpyhuoneremontit vesieristys tampere pirkanmaa. 27 Elokuu 2014 Myydддn: Olemme Tampere Pirkanmaan alueella toimiva laatoitus ja kylpyhuoneremontti alan yritys. Meillд on myцs vedeneristys sertifikaatti.

Laatoitus Tampere & Nokia, Rakennuspalvelut varmasti!. Tampere/Pirkkalan seutu. Jari Leppдharju - Aviomiespalvelu.


Laatoitus - Heikkinen Yhtiцt.


Uimahallien laatoitus Pirkanmaan maakunta - Yrityshaku - Fonecta


Jari Leppдharju Pirkanmaan Vuokra-aviomies ®. Puh. 040 851 7289 jari. lep(at) gmail. com. Onko sinulla tekemдttцmiд tцitд Vuokra-aviomies auttaa. Ylцjдrventie 12 33420 TAMPERE [sдhkцposti], keittiцremontti, Pirkanmaa, huoneistosaneeraus, saunaremontti, laatoitukset, tapetoinnit, GSM 040-4174388 20 Palvelut. Lдmpцlattiat. Suur - ja pienkohteiden lattiaratkaisut. Lдmpцlattiaratkaisut sopivat niin kerrostaloihin, liikekiinteistцihin, julkisiin rakennuksiin kuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit