tiistai 27. lokakuuta 2015

Kaupan purku yksityinen

Yksityinen kaupankдynti ja kaupan purku - Kuluttajansuoja. Yksityisellдkin myyjдllд on iso vastuu kдytetyn auton vioista. Onko kellддn kokemusta kaupasta yksityisen kanssa Esim.


Autokauppa - Autoliitto. VIRHEVASTUU KULUTTAJIEN VДLISESSД KAUPASSA: mese. fi.


Moi! Eteeni tuli tдllainen kinkkinen tilanne. Myin tuossa jokin aika sitten Huuto. netin kautta ylimддrдiseksi jддneen tietokoneeni pois. Jos yksityinen henkilц ostaa yksityiseltд tai jos ostaja on elinkeinonharjoittaja, kauppaan sovelletaan kauppalakia. Kauppalain sддnnцkset virhevastuusta ovat. Virhevastuu on myцs kuluttajien vдlisessд kaupassa. Nдytд kдyttдjдn tiedot Lдhetд yksityinen viesti Hinnanalennus ja kaupan purku.


Yksityinen autokauppa ja sen purku? - Kaksplus


Yksityisen myyjдn vastuu kдytetyn auton virheistд ei kovin paljon moottorin minuuteissa - ja sitten muka vaadittaisiin kaupan purkua, kun. Ei ole kokemusta, mutta yksityisten vдlisiin kauppoihin ei kuluttajasuoja pдde. jos selvд huijaus, niin on mahdollista hinnan alennukseen tai kaupan purkuun.


Autokauppa ja kuluttajansuoja - Valvooko kuluttajariitalautakunta


Epдrehellinen kauppa - Keskusteluforum - Golfpiste. com. Www. masinistit. com: Nдytд viesti - Autokaupan purku ja kдsiraha. Mikдli tдmд summa on suurempi, kuin alkuperдinen kauppasumma lisдttynд sisддn Kahden yksityisen henkilцn vдlinen kauppa ei siis kuulu.

Kaupan purku yksityinen - kotisivu. Porilaiset. com • katso viestiketjua - Kaupan purku?.


Auton myynnin jдlkeiset ongelmat [Archive] - BTCF Forum.


Oikeus ja kohtuus - kaikessa: Q&A - Kдytetty auto naapurilta


Jos myyjдllд omatunto kolkuttaa ja on suoraselkдinen suomalainen, voi kaupan purku onnistua. Lakikirjasta ei yksityisissд kaupoissa ole. Eli sinulla ei ole oikeutta vaatia kaupan purkua, hinnan alentamista tms. yrityksen tai kahden yksityisen kuluttajan keskinдiseen kauppaan.'. Yksityisten vдlinen kauppa -> ei vaihtoa ei palautusta, auto myydддn. Aivan kдsittдmдtцntд vaatia kaupan purkua jos autoon on tullut vikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit