maanantai 13. heinäkuuta 2015

Saunatila uima allas turku

PitoHermanni - Saunatilat. fi. Vuokrattavat saunatilat Turku, SaunaOnline. fi. Kansallinen Palvelutalo - Saunaosasto.


Kokoushotelli Linnasmдki Turku - Kokous - Majoitus - Hotelli. Original Sokos Hotel Hamburger Bцrs Turku - Sokos Hotels.


Saunatilat. fi WWW-sivu: http://www. pitohermanni. fi/. Osoite: Reivikatu 1, 20540 Turku. Tyyppi: Saunatila Eri tilat: Iso sauna ja uima-allas. Tilan vuokra: Useita. Turun kristillisen opiston yhteydessд ympдrivuotisesti toimiva Linnasmдki Asiakkaille on tarjolla myцs maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan. Uima-allas Original Sokos Hotel Hamburger Bцrs ja City Bцrs, Turku Original Sokos Hotel Hamburger Bцrsin saunatilat kutsuvat nauttimaan lempeistд.


SaunaOnline. fi: Varaa saunatilat ja kokoustilat vaivattomasti


Vuokrattavat saunatilat Turussa. Uima-allas. Flдppi-/ Galaxien kabinetti ja sauna Turun keskustassa tarjoavat erinomaiset puitteet niin kokouksille kuin. Saunaosasto. Asukkaiden kдytцssд on aamupдivisin uima-allasosasto, jossa kaksi saunaa ja 12 metriд pitkд uima-allas. Allasosasto on myцs vuokrattavissa.


Kiitorata tilaussauna, Kuvat ja hintatiedot, Venuu. fi


Kokoustilat Turku, Kaikki tilat kuvineen, Venuu. fi. Original Sokos Hotel Hamburger Bцrs & City Bцrs Turku - Booking. com. Vuodelta 1904 perдisin oleva hotelli on Turun kauppatorille pдin, ja se on 15 minuutin kдvelymatkan Hotelli tarjoaa 3 saunaa ja ylimmдssд kerroksessa olevan uima-altaan. Wi-Fi, sauna ja 24h-kuntosali ovat kдytettдvissд ilmaiseksi

Palvelut - Holiday Inn hotellit. SAUNAVAU! 8 alkukesдn kuuminta saunalцytцд!, Venuu blogi.


Saunatila uima allas turku

Kaikki Suomen kylpylдt - valitse oma hemmottelukohteesi.


Original Sokos Hotel Hamburger Bцrs - S-kanava


27. Toukokuu 2014 Astorian saunassa tunnelmaa luo takkatuli ja saunaillan kruunaa uima-allas. Korkeatasoiset saunatilat aivan Turun keskustassa hyvillд. Tддltд Turun alueen kokoustilat kaikenlaisiin kдyttцtarpeisiin! Sauna ja uimaallas takaavat toimivat puitteet myцs kokouksen jдlkeiseen virkistдytymiseen. 17 Tammikuu 2015 Virkistyskylpylдssд on viisi allasta, sauna ja kuntosali. Naantalin kylpylд sijaitsee luonnonkauniissa Naantalissa Turun saaristossa. Imatran Valtionhotellin allasosastolta lцytyy uima-allas, kaksi poreallasta, lastenallas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit