sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Vakio ilmastointikone

Chiller - Optimaalista tarkkuus - ja vakioilmastointia. Tarjouspyyntц ATK konesalin jддhdytyksestд - Vaasa. Ilmanvaihtokone Vallox 145 SE - Vallox Oy.


Ilmastointikone - Swegon. Tuotekuvasto - e-Julkaisu.


Chillerin kehittдmien SMART Vari™ - tarkkuus - ja vakioilmastointikoneiden tyypillisiд kдyttцkohteita ovat ATK-tilat, elektroniikka-, mittaus - ja testihuoneet. Sддstдд aikaa ja rahaa. Compact Air - ilmastointikone on osoittautunut Huonekohtainen ilmastointikone on usein. Vakio huonelдmpцtilasддtц. Jos edellд. Recair ilmastointikone ja Daikin ERQ tuloilman lдmmitykseen ja jддhdytykseen. Lisдtietoja: kts. s 95 Recair-ilmastointikone. Vakio Recair A 120, Ш 2020 mm.


Parmair Iiwari lдmmцntalteenottokone - esite - Air Wise Oy


1) Jддhdytysjдrjestelmд vakio-ilmastointikone(i)lla siten, ettд. tuntuva jддhdytysteho on vдhintддn 60 kW toteutettuna kahdella 30 kW koneella. Lдmmцntalteenotto, Ristivastavirtakenno, >80%. Lдmmцntalteenoton ohitus, Automaattinen. Sдhkцlдmmitysyksikkц (vakio), 900 W, 3,9 A. Lisдlдmmitin (vakio).


HeliPlus-ilmankдsittelykone 1998: esite - Koja


EcoCooler - DocFactory. Kohde 1139178 - Etuovi. com. Kohteen kuvaus: Muuta kauppaan kuuluvaa: Huoneistokohtainen ilmastointikone (lдmmцn talteenotolla varustettu Eteisessд vakio kiintokalustekaapit.

Ilmanvaihto ja ilmastointi, m. suomi24.fi. Flexomix M - IV Produkt.


Avaa tiedosto - Theseus.


Flexomix® - DocFactory


Flexomix S - uuden sukupolven ilmastointikone, jossa on. Ilmastointikone Flexomix M on kehitetty vastaamaan niin tдmдn pдivдn 00 = Vakio. E3 = EI30. Ei pystytд sддtдmддn vakio tuloilmalдmpцtilaa. • suppea ilmavirtaIlmastointikone Envistar Flex EcoCoolerilla ja jддhdytysenergia talteenotolla. Jддhdytyksen. 13 Huhtikuu 2010 Tдmдn vuoksi on ehdottoman tдrkeдд saada huoneen lдmpцtila pysymддn vakio - na. Kun huoneen lдmpцtila pysyy vakiona ja ilmastointikone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit