sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Uima altaan suodattimen puhdistus

Suodattimet ja puhdistus - Uima-allas. info. Kyllд дiti tietдд: Uima-allas - hoito ja puhdistus ym. Uima-altaan hoito - Allas. fi.


Uima-altaan hoito-opas - Oy Piresma Ab. Lataa ACON Luxus-altaan asennusohje.


Suodattimet ja puhdistus vдlineet uima-altaan hoitoon. Hiekkasuodattimet, UV-valot, lamellisuodattimet. Altaan suodattimia on erilaisia, vaihtelevan laatuisia ja erilaisilla kapasiteeteilla. Tavallisimmat suodattimet yksityisissд. Varmista ettд alueella on tarpeeksi tilaa altaan tuomiseksi sille suunnitellulle paikalle. Suodattimen puhdistus - ja huuhtelutoiminnassa vesi virtaa pдinvastaiseen suuntaan eli virtaus tapahtuu UIMA-ALLAS SYSTEEMIN KДYNNISTYS. 1.


Hoito-opas - Uima-allas. com - Korkeanlaatuiset, Kauniit ja


Se tehdддn ajamalla suodattimen puhdistusajo (Backwash) tai. Otsonikehitin kiinnitetддn uima-allas putkistoon heti suodattimen jдlkeen. Ohjeita uima-altaan veden hoitoon - kun veden suodatuksesta ja desinfioinnista Uima-altaan varusteisiin kuuluu suodatin ja suodatinpumppu, joka kierrдttдд.


UIMA-ALLASKEMIKAALIT - JTV-Palju


Suodattamalla kylvet pidempддn - Sдhkцviesti. OGASHI OY - allassuodattimet. Suodattimen pumppua ei pidд sammuttaa kuin puhdistuksen (ei suositella tehtдvдksi uimakahluualtaana kдytettдessд suodatin ja pumppu asennetaan aina.

Uima-altaan vesi ongelmia - Kaksplus. 06022008 BESTWAY –ALTAAT Uima-altaan kдyttцikдд - Smartia.


Uima-altaiden puhdistusvдlineet - Aqua Spa Oy.


Suodattimet, pumput ja UV valot - Uimaaltaan suodattimet


6. Helmikuu 2008 Uima-altaan kдyttцikдд pidentдд sekд altaan ettд uima-veden huolellinen huolto ja puhdistaminen pidentдд suodattimen kдyttцikдд. 6 Kesдkuu 2012 Ilman puhdistuslaitteita pitдisi vesi vaihtaa jokaisen kдyttцkerran jдlkeen. Uima - altaan tai kylpytynnyrin veden pitдд olla aina raikasta ja tдysin puhdasta kaikesta Suodattimet pyydystдvдt vedestд hiukkasia ja sakkautumia. Lдmpцmittari uima-altaan lдmmцn mittaukseen. ja kulmat Vallankumouksellisen kevyt rakenne Sisддnrakennettu pumppu ja suodatin Mikrosuodattaa veden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit