perjantai 20. helmikuuta 2015

Sony bravia kanavat ei nay

Valittua ohjelmaa ei ole viritetty - Digi-tv - Suomi24. Kдyttцohjeet. Ohjeet ja vinkit - Kaapeli-TV - ongelmat - Sonera.


Miksei ohjelmassa nдy tekstitystд, Yle yhtiцnд, yle. fi. Joonas Rantala - En jaksa soittaa sinnepдin joka - Facebook.


21. Heinдkuu 2009 Mulla on sonyn taulutelkku ja nyt yhtдkkiд kanavat ei nдy. Ruutuun Telkkarina on Sony Bravia KDL32D3000 ja iдltддn se on nyt noin 1v5kk. Jos tekstitys ei toimi siitд huolimatta, ettд tekstitys on valittu pддlle, on mahdollista Kaupalliset kanavat (MTV3,Nelonen, JIM, SUB ym) eivдt vielд kдytд tдtд tekniikkaa. Tv on viitisen vuotta vanha Sony bravia eli siinд on itsessддn digiviritin. Maksu TV korttini, vai mikд kaapelikortti sitten ikinд onkaan, ei toimi. Jos ei kyseinen kanavapaketti ei nдy parin tunnin kuluessa, niin suosittelen sinua hakemaan kanavat uudelleen Joonas Rantala Sony Bravia, model nro: KDL32EX500.


1/81 Sisдllysluettelo Kaukosддtimen ja television painikkeet


Valmistettu Dolby Laboratories - yhtiцn lisenssillд. • ”BRAVIA” ja ovat Sony. Corporationin. vain digitaaliset kanavat. kдyttдд, ei nдy luettelossa, valitse maan/. Mikдli automaattinen haku ei lцydд TV - kanavia ja kuva jдд pimeдksi, tee Mikдli kanavat eivдt nдy kohdan 3. manuaalivirityksellд, voit myцs kokeilla ja asettaa.


Oma Westinghouse LCD HDTV ei nдy HD kanavat AT & T U-Jae opas


LA Digital Conax kortinlukija + Sony Bravia 40W4500 ongelma - DVD. OHJEET - yksityisille. Kyllд. Normaali ensiasennus, toimi kuvaruudun ohjeiden mukaisesti. Odota kunnes kanavat on haettu. Jдrjestelmдn tiedot > Tehdasasetukset > OK. Vaihda kohtaan Resetoi Ei > Resetoi Kyllд. SONY KDL-32D3000/3010 (Bravia 32”)

Sony bravia ja conax ongelmat - Google Groups.

Dilog CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille - Gigantti.


Viite: HD-kanavien FAQVinkkejд tilanteisiin, jos HD-kanavat pдtkivдt


Maksu TV korttini, vai mikд kaapelikortti sitten ikinд onkaan, ei toimi. Jos ei 32EX500. Toimi ihan moitteettomasti kunnes pari pдivдд sitten rupesi aina tvtд ettд " Selected programme is not available", eli mitkддn kanavat ei nдy. Miksi HD kanavat ei nдy Tv Sony Bravia KDL 40U4000 ja kortinlukija linkitetty omaan Dna kaapelitv maksukorttiin. Mikддn HD kanavista ei kuitenkaan nдy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit