maanantai 12. tammikuuta 2015

Sisustuksen perustutkinto

Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto - Sedu. Sisustaja - Ylд-Savon ammattiopisto. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, Stadin aikuisopisto.


VERHOILU - JA SISUSTUSALAN pERUSTUTkINTO - Opetushallitus. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja - Lybeckerin kдsi.


5. Marraskuu 2014 Opintojen laajuus: 180 osp (ent. 120 ov) Sisustaja on moniosaaja ammatillisesti ja yhteisцllisesti. Hдn on kдdentaitaja monella ammattityцn. 12 Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinnon muodostuminen. 10 3 PERUSTUTKINNON SUORITTAMINEN NДYTTЦTUTKINTONA. 20. 3.1 Yleistд. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja. Sisustuksen koulutusohjelma Sisustaja. Sisustajan opinnot antavat valmiudet sisustusalalla toimimiseen.


Koulutukset, Sisustusala - Studentum


Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto. Sisustuksen koulutusohjelma, 120 ov. SISUSTAJA, pk. Opiskelupaikkoja:18. Haku 24.2-17.3.2015 www. opintopolku. fi. Sisustaja. Verhoilu ja sisustusalan perustutkinnon sisustajan koulutusohjelmasta valmistuu sisustajaksi, joka voi sisustaa sekд asuntoja ettд julkisia tiloja.


Sisustuksen koulutusohjelma, sisustaja - Pohjois-Karjalan


Artesaani, suuntautumisalana sisustus, Sataedu. Kдsi - ja taideteollisuusalan perustutkinto [Tredu - Koulutukset. Opintojen aikana suunnitellaan, valmistetaan ja korjataan asiakkaille tuotteita ja palveluita vaatetukseen ja sisustukseen. Osana opiskelua voi harjoitella.

Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto 2014 - Opetushallitus. Sisustuksen koulutusohjelma, sisustaja - Stadin ammattiopisto.


Sisustus - ja saneerausalan artesaani - Luksia, Lдnsi-Uudenmaan.


Tutkintojen-kuvaukset - Sisustaja, verhoilija


Stadin ammattiopisto, Sturenkadun toimipaikka. Tekniikan ja liikenteen ala, Sisustaja. Verhoilu - ja sisustusalan perustutkinto. Tavoitteena on koulutuksen aikana suorittaa aikuisten ammatillisena nдyttцtutkintona kдsi - ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, ammattialana sisustus. Kдsi - ja taideteollisuusalan perustutkinto. Ympдristцn suunnittelun ja rakentamisen osaamisala. Vihti Ojakkalantie. Koulutuksen tavoite. Sisustusrakentamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit