sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kaytettyjen huonekalujen myynti jyvaskyla

Kirpputori Jyvдskylд - 26 kirpputorin tiedot ja parhaat vinkit!. Seppдlдn kirpputorimarket - Etusivu. Salamakauppa uudistuu - Guino Oy - Keskisuomalainen.


Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut, Antiikki Romuritari. Mццpeli Outlet - Jyvдskylд, Finland - Furniture Store, Facebook.


Jyvдskylдn itsepalvelukirppikset, huonekalujen kierrдtys ja kuljetuspalvelut. Jyvдskylдssд tarjoavat mahdollisuuden laittaa myyntiin omia tuotteitaan. Antiikki ja antiikkihuonekalut - osiosta lцytyy ne vanhimmat tavarat ja mццpelit, Kun perintцkalleus myydддn, ei antiikkikauppias valitettavasti maksa tuosta. Mццpeli Outlet on syyskuussa avattu uusi huonekalukauppa Jyvдskylдssд. liiketalouspuolelta ja nдytti Mццpelipojille, miten huonekaluja oikein myydддn!.


AEKI, Kдytetyt IKEA huonekalut sekд muut IKEA sisustustuotteet


Ostamme jatkuvasti kuolinpesдt, muuttojддmistцt, kдytetyt huonekalut, antiikkiOro) 40320 JYVДSKYLД Puh. 010-219 3340 (info)/ 010-219 3341 (huonekalut). 23 Maaliskuu 2013 Salamakauppa on kдytetyn tavaran erikoismyymдlд. Varasimme liikkeen etuosaan tilaa huonekaluille ja antiikille. Nyt ostamme siis myцs.


AEKI: Kдytettyjen IKEA - tuotteiden kohtaamispaikka


JYVДSKYLДN YLIOPPILASLEHTI Kaikki kirppikseltд. KIRPPUTORI, Facebook. Hki kannelmдki myydддn guessin kдsilaukku hp 90Ђ on kдyttдmдtцn ei postitusta joka pдivд, nytkin myynnissд kaikenlaista huonekaluista korkokenkддn.

Lцydд lдhin Fida lдhetystori Fida lдhetystorit. AEKI, Kдytetyt IKEA huonekalut sekд muut IKEA sisustustuotteet.


Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut, Antiikki Romuritari.


Tori - Jyvдskylдn yliopisto


Tyцtilat · Valaisimet. Tuote, Paikkakunta, Hinta, Myynti/osto. 4 Syyskuu 2011 Jyvдskylдssд on lukuisia kirpputoreja, joista useista saa myцs huonekaluja. EkoCenteristд lцytyvдn kaikki tarvittavat huonekalut uuteen kotiin. Hinta selittyy sillд, ettд varastossa on jonoksi asti myyntiin tulevia sohvia. Sitд uudemmat huonekalut ja ns. taideteollinen tuotanto (Aalto, Kukkapuro, Kun perintцkalleus myydддn, ei antiikkikauppias valitettavasti maksa tuosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit