sunnuntai 31. elokuuta 2014

Citroen xsara ilmastointi ei toimi

Kompressori ilmastointilaite CITROEN XSARA: osta Kompressori. Ilmastoinnista tietдville, MuroBBS. 406 - Ilmastointi ei toimi - Peugeot-foorumi. com.


Citroen - Ilmastointijдrjestelmдn osat, paineanturit, Skruvat. fi. Ilmastointi, Citron Sport Forum.


Osta Kompressori ilmastointilaite CITROEN XSARA tarjoushintaan verkossa Jos ilmastointi ei toimi, siihen on kaksi mahdollista syytд: joko CITROEN $serie. Osta Ilmastointijдrjestelmдn osat sinun Citroen:lle. CITROЛN BERLINGO, C4, C4 Grand Picasso, C5, C6, C8, XSARA, XSARA PICASSO. Tuotenro: 360749. Eli ei puhalla kylmдд, kun vддntдд ilmastoinnin kylmimmдlle niin Onko muilla ollut ilmastoinnin kanssa ongelmia Xsara Break 1.9td -98.


Keskustelupalsta, Motonet Oy • katso viestiketjua


19. Huhtikuu 2012 Eli auto syksyllд hankittu 2005 Citroen Xsara HDi, kevдt tuli ja ilmastointi ei juuri viilentдnyt. 1+1, kylmдaineet vдhissд-> huoltoon, lisдд 110g, ei. 406 - Ilmastointi ei toimi. Kirjattu. 2x504D 5x505B, D 305 205D Xsara 406HDI Mulla kyllд syttyy siihen nдyttццn se AC mutta kylmдkone ei.


.:V A R I A N T C L U B. F I. • katso viestiketjua - T5 (bussi


:V A R I A N T C L U B. F I. • katso viestiketjua - Ilmastointi. Motor Sales Tampere Oy - Nettiauto. Citroen Xsara (2.0) 2,0 HDi SX Break + Webasto. Huoltokirja, ESPajonhallintajдrjestelmд, Automaatti-Ilmastointi (ei toimi), Etuistuinten sдhkцlдmmitys.

Toni's Takeover - Ajoneuvot, Facebook. Peugeot-Citroen varaosat: Peugeot 406 - X-Parts.


Tдysautomaatti-, puoliautomaatti - ja manuaali-ilmastointi.


Megane II ilmastoinnin kompura


Tдstд syystд ei kannata asentaa kдytettyд hihnapyцrдд. Jakohihna kannattaa vaihtaa Jos ilmastointi ei toimi, niin alla viat yleisyysjдrjestyksessд: Varmista ettд. Tдnддn juuri kдvin nesteet uusimassa ja sielд puolella ei vikaa korjaamolla nдkynyt. Nestettд oli Tдmд toimi viime kesдn lopulla muutaman kerran, mutta sen jдlkeen ei ole kylmдд tullut. Kompura. Citroen Xsara 1.6 Vtr -02. 1 Joulukuu 2014 2003 Xsaran puoliautomaatti-ilmastoinnissa piti suunta valita kдsin, Ja jos se automatiikka ei toimi kuten itse haluais, ei se ole kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit