lauantai 28. kesäkuuta 2014

Mokin katon maalaus

Vuokrataan mцkki, 4 vuodepaikkaa, alkaen 650 Ђ/vko, Rautalampi


Myydддn talovaunu - Nettikaravaani. Myydддn International - Nettikone. Myydддn International. - Pikahaun tulokset. 56 kpl Myydддn International Tarkenna hakua. Kaikki Liike Yksityinen. 128Ђ/kk. Martti kuikka. Rautalampi.

Myydддn, Vuokrataan ja Ostetaan asunnot, Nettimarkkina. Myytдvдt kesдmцkit - Myydддn loma-asuntoja - Verkkotori. fi.


Jдrvi-Suomen Metsдtilat, Metsдtilat. fi.


Mцkki: RAUTALAMPI, LEVДSAARI, 6930 - Lomarengas


Yksityisten myytдvдt kesдmцkit netissд. Etsitko kesдmцkkiд tai oletko myymдssд omaasi Lцydд unelmiesi mцkki tai jдtд oma mцkin myynti-ilmoitus ja ilmoita. Myydддn kдytetyt talovaunut. Hanki edullinen 8 kpl. 8 kpl talovaunua myydддn alla olevien ilmoitusten kautta hintaluokissa 3 500 Ђ - 24 950 Ђ. Rautalampi. Yritys · Palvelut · Hallinto · Yhteystiedot · Vдlittдjдt · Mikд on Metsatilat. fi Metsдtilat · Tontit. Avaa valikko. Metsдtilat · Tontit · Yritys · Palvelut · Hallinto.


Ruiskumaalaus - nдin maalaat sisдkaton valkoiseksi – suomela. fi. Hirsimцkin katon ja seinien maalaus/kдsittely (Maalaustyцt). Hirsimцkin maalaus, Kesдmцkin remontti ja varustelu - Mцkkikeskus.


Mцkin katon ja julkisivujen maalaus, Tarjouspyyntц, Dooxe. Tummunut puukatto vaaleaksi – Anna&Ellit.


30. Tammikuu 2013 Sisдkatto ja seinдt on mahdollista maalata maaliruiskulla ilman tikapuita ja Tдmдn tietдд jokainen omakotitalossa asuva, ja siksi moni jдttдд. Kesдmцkin katon maalaus sekд julkisivujen maalaus. Mцkin pohjapinta-ala 80 m2. Sijaitsee Hausjдrvellд Oitissa 100 km Helsingistд pohjoiseen. Tontilla ei ole. 16 Marraskuu 2012 Koti muuttuu valoisammaksi ja avarammaksi, kun tummunut puukatto saa vaalean maalipinnan. Katon voit maalata itsekin. Tummunut puukatto.


Valkaise tummunut katto, Meidдn Mцkki


4. Toukokuu 2014 Hei! Minulla on paikalla vuoltu mдntyinen pyцrцhirsimцkki, n 23m2. Mцkkini on rakennettu 25 vuotta sitten ja nyt olisi aika sitд uudistaa. Katto. 18 Maaliskuu 2014 Mцkin maalaus on melko isotцinen projekti, kun sitд itse tai mцkin lisдeristys, katon korjaus, takan korjaaminen, mцkin lдmmitys, rдnnien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit