lauantai 31. toukokuuta 2014

Jyrkan katon korjaus

Peruskorjaus, Yleiset ohjeet, Jyrkдt katot, Suunnitteluohjeet. Vesikatto ja ylдpohja, - Sisдilmayhdistys ry. Avaa tiedosto - Theseus.


Rakennusperinto. fi: Huolto ja tarkastusohjeita vesikatolle. Bitumikattojen hoito-ohjeet - Katepal Oy.


Rakennusaikana tai edellisen korjauksen yhteydessд tehdyt suunnittelu - ja toteutusratkaisut (tai suunnittelematta jдttдminen) vaikuttavat siihen, onko katolla. Pieniд katon huolto - ja kunnostustoimenpiteitд voi tehdд myцs itse. Tдrkeintд on huolehtia turvallisuudesta, koska tiilikatot ovat usein kohtuullisen jyrkkiд. Jyrkkien bitumikattojen hoito-ohjeet. Bitumikattolaattakate Kun havaitset katossa korjaamisen tarvetta, tee korjaukset heti suurempien vaurioiden vдlttдmiseksi.


Kattorakenteiden tuuletus - ja kosteusongelmien korjaaminen


Vesikatto - ja ylдpohjarakenteen korjauksissa on kдytetty mm. seuraavia korjausratkaisuja: RT 85-10458, Bitumikermikatteet jyrkillд katoilla. RT 8510562, Kate. KERROSTALON LOIVAN VESIKATON KORJAUSVAIHTOEHDOT. Loivan ja jyrkдn katon rajaa ei ole tarkasti mддritelty, mutta jyrkkinд kattoina pidetддn.


Rakennusperinto. fi: Huolto ja tarkastusohjeita vesikatolle


Korjaustieto - Pientalon vesikaton huolto ja korjaukset. TEKNIIKAN JA LIIKENTEEN TOIMIALA - Doria. Kun kyseiset asiat on hoidettu hyvin, lisдд se katon elinkaarta. Korjaustarve. 63 Jyrkistд katoista puhutaan, kun katto on kaltevuudeltaan jyrkempi kuin 1:10.

Kattohuolto katon huolto kattokuntoraportti lumenpudotus - Icopal.

Onduline, Onduline kate suoraan vanhan huopakaton pддlle.


Asematalon katon korjaus - Sunpoint


Jyrkkien bitumikattojen hoito-ohjeet. Bitumikattolaattakate Kun havaitset vдlttдmiseksi. 29 Joulukuu 2014 Vesikaton korjaustarpeesta kertoo yleensд vuoto. Jyrkillд katoilla huoltotoimien tekeminen edellyttдд asianmukaiset turvavarusteet sekд. Onduline® kate voidaan kiinnittдд suoraan vanhan huopakaton pддlle koska. ja ”pцmpelistд”, jonka pддlle sopivat kaikki Vilpen jyrkдn katon putkiosat, katso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit