sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vuokra asunnot vantaa rekola

Rekola - Haku Vuokra-asunnot, Oikotie. Etuovi. com - Rekola, Vantaa - Myytдvдt asunnot. Vuokra-asunnot - Vantaa, Rekola, 3h+k+s, 63,5mІ - Peijaksentie 29.


Tulosta vuokra-asunto: Vantaa Rekola, 3h+kt, 3 huonetta, rivitalo, 1. Vantaa - Vuokra-asunnot - Jokakoti. fi.


Rekola, Vantaa. Joukontie 44 A. Rivitalo, 2014. FORENOM. 38 mІ + 1h+kk+kph. 1 263 Ђkk. Kalustettu yksiц Vantaan Rekolasta. Asola, Vantaa. Ulrikankuja 8. Viihtyisд ja korkeatasoinen rivitaloasunto. Huoneistolla suuri lasitettu terassi. Laadukas, esteettцmддn asumiseen suunniteltu yksitasoinen asunto sijaitsee. Vuokra-asunnot Vantaa. Ihastuttava, saunallinen pддtykolmio luonnonlдheisellд alueella Vantaan Vaaralassa! Luhtitalon toisen kerroksen hyvдkuntoisessa.


Vuokrakohde - Vantaa, Rekola, Peijaksentie 29, 01400 - Sato


Etuovi. com. Myytдvдt loma-asunnot Rekola, Vantaa. Nдytд kohteet. Rekola on pientalovoittoinen rauhallinen asuinalue Koivukylдn liepeillд, jossa on useita kouluja ja pдivдkoteja ja pдivittдispalvelut. Peijas-Rekolan sairaalaan.


Asuntotyц — Vantaan seurakunnat


LSuositteletko Vantaan Havukoskelle, Koivukyддn tai Rekolaan. Yksityisiд seniori - ja palvelutaloja vantaalla - Vantaan kaupunki. 23 Syyskuu 2013 Vuokra - asuntoa haetaan Vantaan kaupungin asuntotoimiston hakulomakkeella. Yцllд hoidosta vastaa Joukontie 44, Rekola. Omistus.

Kimppa kдmppд kolmiosta, Asunnot, Vantaa, Tori. fi. Rekola, VAV Asunnot.


Habita - 488900 - Tarjantie 25, 01400 VANTAA.


Joukontie 44, Vantaa (Rekola) - Huoneistokeskus


Rekolan asunnoista puolet on valmistunut ennen 1970-lukua ja puolet sen jдlkeen. alueelle rakennettiin myцs kerrostaloja sekд vuokra - ja asumisoikeusasuntoja. sen harvinaisuus, sillд Vantaalla ei ole sдilynyt montaakaan tyцvдentaloa. 10 Huhtikuu 2012 lSuositteletko Vantaan Havukoskelle, Koivukyддn tai Rekolaan. Ei nuo rivitaloalueet, jotka syrjдssд kaupungin vuokra-asunnoista ym. siitд. Lдhetд. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Rekolan keskustassa juna-aseman sekд Oma/Vuokra: Oma Yhtiцn nimi: Asunto Oy Vantaan Rekolan Ruiskukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit