torstai 28. marraskuuta 2013

Elementti kesamokit

Suomen Hirsi - ja Elementtitehdas, Noora-Hallit - About. Kesдmцkin elementti 7element. AP-Elementti Oy - Yritys.


Elementtitalot - Ratastelkodu. ee. Lдmpцhirsi, Polarhouse.


Elementti Hallien myynti ja valmistus, kasaus ja remontointi palvelut, maansiirto - ja kaivuu tyцt, hirsi kesдmцkit ja varastot, liiterit ja vajat ym. Email. Kysy, vastaamme: aivo@ratastelkodu. ee. Puh: +372 566 34 693. (Maanantaista perjantaihin). Jos tarvitset ja olet kiinnostunut: Talovaunu. Vдliaikainen. Kaikkien aikojen koti. Lдmpцhirsi. Lдmpцhirsi · Moderni puutalo · Mineraalivilla · Ekovilla. Astetta parempi lдmpцhirsi. Rakennusteknisenд ratkaisuna.


Vanilla Log Houses


Kesдmцkin elementti. (Lдmmцneristys: 150mm). 1. Sisдviimeistely toiveiden mukaan: Kipsilevy Gyproc/Knauf 12.5mm. Sisдverhous kuusi 12x120mm. Olemme kevддllд 2006 perustettu perheyritys. Valmistamme tдyselementtirakennukset tilauksesta. autotallit, kesдmцkit sekд asuinrakennukset, konehallit ja.


Mцkit ja huvilat, Pisari Oy


Kesдmцkit - Lдhetд mцkkisi turvalliselle lomalle - Luku-Expert. Talosuunnittelu - yksilцlliset talosuunnitelmat helposti ja edullisesti. Omakotitalon laajennukseen. Katso talon laajentaminen - artikkelit. Suunnittelemme. Omakotitalot. Kesдmцkit. Saunamцkit. Piharakennukset. Laajennukset.

VALLVIK TRДELEMENT AB - Woodpoint. Mцkit ja majat - Baltichouse. fi.


Elementti kesamokit

Joroinen Hдyrilд Ruukintie 38 C - Etuovi. com.


Uudisrakentaminen, elementtirakentaminen, talopaketti - Turku


Baltichouse toimii puutarha - ja kesдmцkkien alalla vuodesta 2005. Valmistamme itse isommat hirsitalot, pienempien puutarha - ja kesдmцkkien valmistusta. Naapurivalvontaan ei voi luottaa, sillд yleensд kesдmцkit sijaitsevat samalla Myrskyluukut voivat olla myцs yllдttдvд design-elementti, jotka lisддvдt talon. Loma-asunnon tilat ja materiaalit. Rakennus - ja pintamateriaalit: Rakennusmateriaali: Puu. elementti. Pintamateriaali: Huoneet: seinдt hirsipaneeli, lautalattiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit