sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mokki himos uusivuosi

Ohjelma, HimosLomat. Vuokrataan mцkki, 10 vuodepaikkaa, alkaen 700 Ђ/vko. Himos – Vuokramцkit ja loma-asunnot, varaa omasi!.


Lomahuvila Luxsus/mцkki Himos tilava 10 h uusi, Loma. Bileviikonloppu, Himos Areena.


Vuokraa mцkki tai huvila, ja tule nauttimaan lomasta Himokselle! Pikkujoulut · Joulu · Uusi vuosi Aina kun Himos Centerissд sijaitseva vuokraamo on auki. TILAVA 180 m2 KORKEATASOINEN UUSI 10h HUVILA/LOMAMЦKKI HIMOKSELLA Huvila on valmistunut kevддllд 2013. Sijaitsee noin 1 km Himos Areenasta. Mцkissд. Koivula 6hlц, Sдyrylд nrot 1-10, Alppihimos, Lomahimos. Minimi 4 hlцд. erikoisviikonloppuina sekд sesonkeina, kuten uusivuosi, joulu ja pддsiдinen.


Lomamцkit - Himos, JДMSД - Lomaovi. fi - Himostaipale B3


Yksittдiset mцkit sijaitsevat vierekkдin Keski-himoksen alueella, rauhallisella paikalla Kivistцnkadun pддssд. Keskikerroksessa on olohuone, jossa takka. Mцkin nimi tai numero. Matka-aika. Saapuminen. Valitse, ke. Himos on kokoperheen lomanviettopaikka keskellд Suomea! Himoksen 21 rinnettд tarjoavat.


Uusivuosi tдyttдд vuokramцkit - parhaat jo varattu - Kotimaa - Uutiset


Himos. HIMOS - UUSI VUOSI - Bailut - Suomi24. 5 Marraskuu 2004 Kukaan lдhdцssд bilettдmддn Himokselle uudeksi vuodeksi Kannattaa kyllд varata sieltд mцkki tai tulla muuten vaan, koska bileet on kovat!.

Viikonloppu Himoksella - Olivia-lehti. Himoksen joulu veti mцkit lдhes tдyteen - Rantapallo. fi - Suomen.


Piian Pirtti - Jдmsд, Finland - Mцkki, Facebook.


Essi Maaninka: #NY2015


29. Joulukuu 2009 Himoksen uusi vuosi kiinnostaa lomailijoita aiempaa enemmдn. Nyt jo uuden vuoden Himos-paketteja on myyty viime vuotta enemmдn. Parhaat mцkit viedддn kдsistд. Himos Areena tarjoaa after skin merkeissд iltaisin upeat ja valovoimaiset artistit Suomen huipulta. Kulttuurinnдlkдisille silmдn iloa. 87 Puhuu tдstд · 17 oli tддllд. Hyvдllд sijainnilla oleva mцkki Himoksella vuokrattavissa ympдri vuoden! JOULU ja UUSIVUOSI Himoksella PiianPirtti 21

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit