perjantai 28. kesäkuuta 2013

Rintamamiestalon rappaus

Rintamamiestalon rappaus? - Yleistд rakentamisesta ja. Rintamamiestalon seinдrakenne on riski, Etelд-Saimaa. Rintamamiestalo korjauskohteena, Tampereen.


Rintamamiestalon remontointi, sivu 5, MuroBBS.


Harkitsemme rintamamiestalon ostoa, jonka rapattu julkisivu on kuitenkin huonossa kunnossa. Maali pitдisi ainakin uusia, rappaus. Rintamamiestalon remontointi ulkoa sisддnpдin ensin kiviterдllд sen rappauksen lдpi niin ei lohkea ulkoseinдstд mitддn ikдvдд palasta.


Rintamamiestalon julkisivuun eristerappaus - Rakentaja. fi


Peruskuntoisen rintamamiestalon rakenteissa ovat riskirakenteita mm. on vinovuori jonka pддllд on panelointi tai vaihtoehtoisesti rappaus. Rintamamiestalo korjauskohteena 15.11.2012. Puhumassa Puun pддlle naulattiin kanaverkko tai kaljapullonkorkkeja tms. jolloin rappaus pysyi paremmin.


Rintamamiestalon julkisivuremontti - Remontti - Kodin remontit


Rintamamiestalon julkisivuremontti - Remontti - Kodin remontit. Ohjeita rapatun julkisivun korjaamiseen ja maalaamiseen. 18 Marraskuu 2010 Tuolloin betonirakenteet syrjдyttivдt tiilirakenteet, ja tartuntarappauskerroksella haluttiin varmistaa rappauksen tarttuminen koviin ja tiiviisiin.

Erддn rintamamiestalon keittiцremontin tarina, osa 5, Keittiцtieto. fi. Tikkurila Oy, Opas, Kiviainesjulkisivujen kдsittelyopas - Sivu 13.


Tampereen ammattikorkeakoulu - Theseus.


Eristд oikein: Rintamamiestalo - Crasman


1950-Luvulla rakennetut ns. rintamamiestalot ovat usein kalkkirapattuja. N Mikдli Paikkauskohta voi tдllцin irrota tai ympдrцivд rappaus vaurioitua. Laastin. 29 Maaliskuu 2009 50-luvulla rakennetun rintamamiestalon puuverhoilun uusiminen, verannan ja kellarin ikkunat, sokkelin uusi rappaus tms, mahdollisesti. Rintamamiestalon kuntoarvio ja peruskorjaussuunnitelma. Tyцn ohjaaja Perusmuurin pinnoitteena toiminut rappaus on vuosien saatossa rapautunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit