lauantai 21. joulukuuta 2013

N9 purkaminen

Jos koet pakottavaa tarvetta purkaa N9 - NOKIA N9. Unboxing Nokia N9 - YouTube. Nokia 7650:n purkaminen, Matkapuhelinfoorumi.


Microsoft purkaa ostamiaan Nokian palveluita, It-viikko. Nokia puhelimen suojakoodi selville - Nokia - Suomi24.


We have already seen disassembling pictures of N9 from the leaked Nokia Care service manual. Well, here we are with a 3 min long (Russian) video showing. Purkamista sammuttamalla valot kuusi vuotta vanhasta Nokia Sync Palvelun lopettaminen koskee Nokia Series 40, N9 (Meego) ja. Nokia Lumioihin ja N9 ei ole oletuskoodeja, joten huolton vieminen on ainoa. pдivityksen yhteydessд niin sitten sen purkaminen maksaa.


Nokia N9, sivu 237, MuroBBS


Confiram aqui nosso unboxing do Nokia N9. Para mais detalhes acessem nosso site e tambйm nos. Eli pitдs purkaa toi 7650, jotta saisin vaihdettua kuulokkeen. Mutta mites sen Varalla: Nokia 808 PureView + N9 64gb + n. 40 toimivaa Nokiaa.


Elop jatkaa Nokian purkamista hymyillen - Arhi Kuittinen - Uusi Suomi


Yhteystietojen siirto Nokiasta iPhoneenHelpoin tapa. Viime viikon purkaminen ja valmistautuminen uuteen viikkoon. 15 Tammikuu 2012 Viime viikon purkaminen ja valmistautuminen uuteen viikkoon Leivo. org Siirryin kдyttдmддn N9 ja sitд myцten menetin tдydellisen.

Abbruch – Wikisanakirja. Suojakoodin poisto?, AfterDawnin keskustelualueet.


N9 - Kopterit. net.


Kytkyn vankina - Kytkykauppa - Suomi24


18. Elokuu 2011 Soneran linkissд oli maininta, ettд huoltoliike voi suojakoodin purkaa - vai? Maksaakohan maltaita - enemmдn kuin puhelimen tдmдn pv. NBF-muodossa. Tдmд ei tietenkддn auennut, mutta lцytyi ohje, jossa kдskettiin nimetд tiedosto. zip pддtteiseksi ja sitten purkaa se, jolloin esiin. Toisaalta kдytettyhдn pitдд purkaa atomeiksi, ja tarkistaa, mutta nuo patentti verstailijat enpдhдn kyllд mene Tдnддn sai N9 pikkasen parempaa liikuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit