sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Miten korjata naarmuuntunut naytto

Naarmu iPhonen nдytцssд Nдmд kotikonstit tepsivдt - Iltalehti. Iltalehti. fi - Ikдvдt sдrцt дlypuhelimen nдytцssд on - Facebook. IPhone 4S etulasin naarmujen korjaus • Hopeinen Omena.


Naarmuja nдytцssд, miten pois - Nokia-puhelimet - Suomi24. LCD:ssд kirkkaana hohtava naarmu. Miten paikata - DVD Plaza.


Ikдvдt sдrцt дlypuhelimen nдytцssд on mahdollista korjata omin avuin. Mashable-verkkosivusto neuvoo, miten naarmun voi "fiksata" itse. Sain kaverilta displex nдytцn korjaus tahnaa (jonka pitдisi poistaa naarmut) ja hangannut. mutta naarmu ei tasoitu. kuten aineen tarkoitus olisi. Mietin myцs ettд miten mahtais vaikuttaa jos laittais displexiд, eli ainetta joka on tarkoitettu puhelimen nдytцn naarmujen korjaukseen.


Naarmut nдytцstд poes, Matkapuhelinfoorumi - Suosituin


Ikдvдt sдrцt дlypuhelimen nдytцssд on mahdollista korjata omin avuin nдillд nikseillд. Jussi Toropainen Miten toi rypsiцljy toimii ku ette oo laittanu ohjeita Ei muutenkaa mikдд. Poista. Matilda Oksanen Naarmu ja sдrц - kaksi eri asiaa. Onko muilla kokemuksia naarmujen poistosta/nдytцn lasin uusimisesta Tцissд loisteputkien valossa ja auringossa naarmu pisti pдivittдin silmддn. Uskomatonta, ettд ilkeдt tulla tдnne kehuskelemaan, miten sait Mustan iPhone 5 kolhut/naarmut • Hopeinen Omena.


Naarmuja nдytцssд, miten pois - Nokia-puhelimet - Suomi24


LCD TV:n nдytцn naarmujen korjaus - Laitteet - Suomi24. Nдytцssд naarmu - Kotiverstas. com. 14 Maaliskuu 2012 Nдytцssд naarmu. Korjaus voidaan todeta siten onnistuneeksi, ettд enдд naarmu ei osu silmддn hдiritsevдsti normaalilla katseluetдisyydellд.

Miten korjata naarmut LCD-TV - Tieto - target250.com. Miten Korjaa naarmut on kannettava - Tietokone Knowledge.


Kuluttaja: Naarmu voi mitдtцidд puhelimen takuun, Taloussanomat.


Displex Nдytцn Kiillotusaine-Naarmunpoistaja - MyTrendyPhone


Nдmд naarmut voivat peittдд nдkymддtietokoneen toimintaa tapahtuu nдytцllд. Naarmuuntunut kannettavan tietokoneen nдyttц voidaan kiinnittддmuutamia. 24 Maaliskuu 2008 LCD taulu-tv:n nдyttццn. Huollon mukaan naarmuja ei voi korjata (= ei haluta. Miten uudistus muuten vaikuttaa En vielд kokeillut kun em. valkoisena nдkyvд syvдhkц naarmu ei kuitenkaan oleellisesti haittaa katselua. 24 Heinдkuu 2013 Puhelimen takuun mitдtцintiin voi riittдд nдytцn naarmu, vaikkei se olisi Miten naarmuista voidaan vetдд johtopддtцs ettд puhelinta on kaltoinkohdeltu. Ettд eikцhдn noista puhelimista, joiden korjaus ei ole takuuseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit