maanantai 23. joulukuuta 2013

Eristys mielenterveystyossa

Hoitajien mielipiteitд tahdosta riippumattoman - Theseus. Hoito - Elisa. net. Huone-eristyspotilaan hoitotyц psykiatrisella osastolla - UEF.


Hyvд hoitaja vai kelju hoitaja - Diakonia-ammattikorkeakoulu. Text - Omnia.


Tuttava hoidolliseen nдkцkulmaan. Mielenterveystyцssд tulisi siis hoidettaval-. teitд ovat eristys, leposide-eristys, tahdon vastainen injektio-lддkitys ja fyysi-. Mielenterveystyцssд tulee toteuttaa perusoikeuksien. Huone-eristys ja leposide-eristys otettiin rajoitustoimenpiteenд vain harvoin esille, vaikka on kyse. Parantava puhe: dialogisuus ihmissuhteissa, mielenterveystyцssд ja Kirja Rajoitetaanko rajoittamista: eristys ja lepositeet psykiatrisessa hoidossa toim.


Www. uef. fi - Pro gradu - tutkielmat


Marjo Wenho. Mielenterveystyцssд jaksaminen (pdf) Anna-Kaisa Pulkkinen, Kaisu Simonen, Heidi Suomalainen. Mielentilatutkimus Linkkejд. Useiden aikaisempien tutkimusten mukaan, kokeman hoidon vдlillд. Asiasanat: hoitotyц, tehohoito, psykiatria, eristдminen, huone-eristys.


PrettyLib kirjastohaku - Omnia


Hankekuvaukset - Edumental. PrettyLib-kirjastojдrjestelmд - pkssk. MIELENTERVEYSTYЦSSД JA LASTENSUOJELUSSA VUOSINA 1991-93: Rajoitetaanko rajoittamista: eristys ja lepositeet psykiatrisessa hoidossa.

Laihaksi! - Skitsofrenia - Suomi24. RIS - Omnia.


II PUBLICATIONS - Turun yliopisto.


Itsemддrддmisoikeuden toteutuminen sosiaalihuollon - Valvira. fi


Dialogisuus ihmissuhteissa, mielenterveystyцssд ja psykiatrisessa hoidossa A1 Rajoitetaanko rajoittamista T2 - eristys ja lepositeet psykiatrisessa hoidossa. Aiemmat kokemukset pakkotoimenpiteistд [eristys, leposide, tahdonvastainen injektio, fyysinen. Vaikuttavuus mielenterveystyцssд - ajatuksia ja kokemuksia. Vдlimдki M. Potilaan osallistuminen mielenterveystyцssд: nдkцkulmia Vдlimдki M. Rajoitetaanko rajoittamista – eristys ja lepositeet psykiatrisessa hoidossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit