perjantai 20. syyskuuta 2013

Suihku yolla kerrostalossa

Saako yцllд kдydд suihkussa, Pihaparlamentti. Suihkussa kдynti yцllд - Kerrostalo - Suomi24. Yцrauhan hдirintдд vai normaalia elдmдд kerrostalossa.


Pдivдn kysymys: Mitд kerrostaloasunnossa ei saa tehdд. Kerrostalokyttддminen kohdistuu usein nuoriin ja - Yle.


Kerrostalossa kuuluu ддniд aina. Jonkun naapuri tulee vuorotyцstд myцhддn kotiin ja menee suihkuun tai jonkun ylдkerrassa asuu nuori perhe. Kerrostalossa elдmдn ддniд pitдд vain kestдд yцtд pдivдд. tullessa saa kдydд suihkussa, on se kello sitten puoli kolme yцllд tai pдivдllд. Vaikka esimerkiksi suihkussa kдytдisiin yцaikaan, ei siihen voi puuttua. Kerrostalossa asuminen on myцtдasumista ja toisten kanssa yhdessд. Se ettд joku tulee yhden aikaan yцllд kotiin voi juhtua myцs siitд ettд hдn on.


Varo, tдstд naapuri suuttuu, Taloussanomat


Kerrostalossa ei todellakaan saa kдydд yцllд kuin pikaisessa pesussa jos on ihan pakko. Siitд valitetaankin jos on niin ettд se suihkussakдynti. Kun yksi naapuri hyvдksyy kerrostalon ддnet, toinen t Yцllд tцistд palaava saa kдydд suihkussa, eikд siihen voi puuttua taloyhtiцn omilla.


Perkeleen naapurit, mitд tehdд, sivu 97, MuroBBS


Naapurisopu I Isдnnцintiliitto. Post New - Keskisuomalainen. 29 Huhtikuu 2012 pesujen, hana jдi pддlle - vesivahinko kerrostalossa Jyvдskylдssд Suihkusta pitдisi tulla 15 litraa minuutissa eli 900 litraa tunnissa vettд. Mietippдs Ramix, paljonko vettд on tullut huoneistoon esimerkiksi yцn aikana!.

Kerrostalon pelisддnnцt hiertдvдt aina vaan, Lдnsi-Savo. Let's fake it!: kerrostaloasumisen hienous.


Suihku yolla kerrostalossa

Kieltддkц jдrjestyssддnnцt kerrostalossa vessan vetдmisen tai.


Elдmisen (ja harrastuksen) ддnet kerrostalossa - DVD Plaza


27. Lokakuu 2012 Ihan vapaasti saa yцllд tulla kotiin tai vaikka kдydд suihkussa (eikцs. Meiдn edellisessд kerrostalo asunnossa joku vanhempi mies huusi. Kerrostalossa voi kuulua erilaisia ддniд. Monet ддnet kuuluvat normaaliin elдmддn ja Saako yцllд kдydд suihkussa Kдmppд haltuun · Yksi varoitus riittдд. 4 Tammikuu 2010 Kun joskus pддsin tцistд klo 02 aikoihin niin kдvin suihkussa ja Oli miniautoni luvattomilla teillд ja poliisit tuli yцllд ilmoittamaan ettд he tietдд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit