maanantai 16. syyskuuta 2013

Lautalattian hionta petsaus ja lakkaus

Puulattian lakkaus - Tikkurila. Vanhan lautalattian hionta, petsaus ja lakkaus - Kodin remontit. Mosaiikkiparketin petsaus tummemmaksi - tuleeko hyvд.


Puuvene. net • katso viestiketjua - Puulattian petsaus.


Lautalattian hionta petsaus ja lakkaus

Petsi levitetддn joko Flotex lastalla tai siveltimellд. Vдlihionta tulee ohjeistaa ensimmдisen pohjalakkauskerroksen jдlkeen. Tдmд toimenpide poistaa puusta. Puulattian petsaus Millд vдlineillд lakka pois, ja mitд aineita pддlle Ohjeen mukaan viimeinen hionta olisi pitдnyt tehdд 100 paperilla.


Ffp: Nдytд viesti - Puulattian hionta ja lakkaus


Vanhan kerrostalohuoneiston lautalattian hionta, petsaus vaaleansдvyiseksi ja lakkaus. huoneiston pinta-ala on 86m2 josta lattiapintaa noin. Vaihtoehtoina on vanhan hionta ja petsaus tummemmaksi +lakkaus ja lisдlattian teko. Nдmд tekisi Onko myцs kokemuksia tдllaisen lattian kestдvyydestд.


Monitoimimiehen pдivдkirja: Puulattian vдrinvaihto


Parketin petsaus tummemmaksi - kokemuksiavalokuvia - Lattiat. Remppafirma ryssi parketin kunnostuksen ja parketti pilalla. Oli heti selvдд, ettд lattia vaatii hionnan ja lakkauksen - lisдksi halusin ettд lattian hionta, harmaaksi petsaus ja lakkaus (roskien pois vienti ja.

Parketin hionta petsaus ja lakkaus. - Urakkamaailma. Petsaus ja lakkaus - kotisivu.


Puulattia ehoksi, Meidдn Talo.


Parketin hionta ja lakkaus - Yleistд rakentamisesta ja remontoinnista


Makuuhuoneen lakatun lattian (aloitetaan siitд) hionta, petsaus vaaleaksi ja lakkaus. Pari pientд sormen kokoista koloa, jotka tulisi tдyttдд puuseoksella. 12 m2. 8 Tammikuu 2008 Ja hei, lattian hionta on vain lattian hiontaa, ei siihen mitддn 20v kokemuksen Mistд kannattaa ostaa tarvikkeet kuten petsi ja lakka. 9 Marraskuu 2011 Hionnan karheus valitaan sopivaksi pinnoitteen ja kдytetyn puulajin mukaan. Puhtaaksi hiotun lattian pinnoitteen voi valita kuten uuteenkin lattiaan. Maalaus, цljyvahaus sekд petsaus ja lakkaus ovat kaikki mahdollisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit