perjantai 20. syyskuuta 2013

Kipsilevyn kiinnitys harkkoseinaan

Kipsilevyn kiinnitys rapattuun tiiliseinддn - Yleistд - Suomi24. Remontti-Gyprocin asennus (sivu:1) - Rakentaja. fi. Wьrth Kiinnitysopas - Wurth.


Saumanauhojen kiinnitys - Tikkurila - YouTube. Ripusta pitдvдsti - Rakentaminen & remontointi - Yhteishyvд.


20-Luvun kerrostalossa on remontin aika. Seinд on tiiltд joka on rapattu sen ajan "kananpaskalla", joka on paikoin kohtalaisen huonosti. Http://www. tikkurila. fi Videossa kдydддn lдpi seinдn tasoitus ja saumanauhan kiinnitys. Tдllainen kiinnitys kannattaa aina mitoittaa levyseinдn rangan kohdalle. Kipsilevy on hyvin pehmeд materiaali, joka koostuu paperikartongin.


Kipsilevyt, Knauf


Olisiko kellддn kokemuksia 6 mm remontti Gyprocin asennuksesta lastulevy - ja betoniseiniin Lдhinnд kiinnostaa minkдlaista liimaa olette betoniseiniin. Kivi Betoni Umpitiili Reikдtiili Kevytbetoni Kevytsora Kipsilevy. Sopii. Ei sovi. Soveltuvuus. Kiinnityksissд on tдrkeдд huomioida materiaali, johon kiinnitys on.


Avaa tiedosto - Theseus


Harri Lammi PALOVAURIOITUNEEN OMAKOTITALON - Theseus. Sanoma Pro Live - Digipaper. Kipsilevyn kiinnitystarvikkeita valittaessa on tunnettava levyn Messinkiankkuri soveltuu sisд - ja ulkokдyttццn, kun kiinnitys-. alustana on kivi, betoni tai umpitiili.

Kiviproffa vastaa - Kiviteollisuusliitto ry. Kestдviд kiinnitysratkaisuja erilaisiin seinдpintoihin - MTV. fi - Koti.


Rakentajan ekolaskuri - Rakentajan ekotieto.


Avaa tiedosto - Theseus


1. Kipsilevy (nдmд kiinnikkeet soveltuvat myцs lastulevylle) Vankin kiinnitystapa kipsilevyyn on metallinen ohutlevyankkuri, joka tunnetaan yleisesti. Sisдpuolelta pursottamaan uretaania, jotta kiinnitys alajuoksuun saatiin tehtyд. mitystasoitteella siten, ettд kaapelit ja kipsilevy kaistaleet peittyvдt ja samalla pinta. vesiputket tuotiin alas vдlipohjasta harkkoseinддn koverrettuja uria pitkin. Kipsilevyn valmistaminen kuluttaa puupohjaisia levyjд vдhemmдn energiaa. Sisдtilojen massiiviseen tiili - tai harkkoseinддn varastoituu sekд pдivдn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit