torstai 19. syyskuuta 2013

Irtisanominen raskausaikana koeajalla

Koeaikana tyцsuhteen purku - LAKI24.fi. Raskaus ja koeaika - Odotus - Vauva. infon foorumi. Onko joku kertonu raskaudestaan uuden tyцn koeaikana.


FINLEX ® - Ajantasainen lainsддdдntц: 26.1.2001/55. Pinkin pingun blogi: Kertoako tyцnantajalle koeaikana.


A:lle ilmoitettiin 2 pдivдд ennen koeajan loppumista ettд tцihin ei tarvitse "Tyцnantaja ei saa irtisanoa tyцsopimusta tyцntekijдn raskauden. Kahdeksaa kuukautta lyhyemmдssд mддrдaikaisessa tyцsuhteessa koeaika saa. Tyцnantaja ei saa irtisanoa tyцsopimusta tyцntekijдn raskauden johdosta. Tunnisteet: koeaika, raskaus, tyцnantaja Mutta usein on se vддrдkдsitys, ettд tyцnantajalla on koeajalla oikeus irtisanoa tyцsuhde perusteetta.


Raskaana ja irtisanottu! - Kaksplus


Uskon, ettд harva yritys uskaltaa raskaana olevan irtisanoa, oli koeajalla tai ei. Aika vahvat nдytцt pitдд olla huonosta tyцsuorituksesta tms. Nykyддn laki sanoo, ettд naista ei saa irtisanoa koeajalla raskauden takia. Mutta miten helppo sitд pykдlдд on kiertдд, sitд en tiedд.


Tyцssд koeajalla (4kk) ja raskaana, kokemuksia - Sana vapaa


Raskaaksi koeajalla, miten peittдд vatsa - Sana vapaa - Keskustelu. Siivoa pцytдsi, odottaja!, Proliitto. 4 Maaliskuu 2013 Tyцnantaja saa pддttдд tyцsuhteen koeajalla, mutta perusteen tдytyy olla tyцsopimuksella tyцskentelevдд olisi irtisanottu lapsen odottamisen takia. Toimitusjohtaja sai tietдд, ettд uusi tyцntekijд on raskaana ja hдn purki.

Deekoon dilemmoja: Koeajalla irtisanominen ja sen vaikeus johtaa. Onko kokemusta: Ilmoitan tyцnantajalle koeajalla olevani raskaana.


Tyцsopimuksen purkaminen koeaikana > Tyцsopimuksen - Erto.


Uusi tyцpaikka ja raskaus - Sana vapaa - Keskustelu - Meidдn Perhe


Mikдli koeajalla irtisanotaan raskauden takia, niin hдn voi irtisanoa sinut muulla verukkeella ja vedota siihen, ettд EI TIENNYT RASKAUDESTA, jos yritдt. Koeajalla irtisanomista ei tarvitse mitenkддn perustella. Nimittдin: koeajallakaan EI saa irtisanoa raskauden aikana, mutta jos esimiehesi jostain saakin sen. Koeajaksi tehty tyцsopimus voidaan pддttдд ilman irtisanomis - tai purkamisperusteita. Tyцsuhteen pддttдminen koeaikana ei edellytд irtisanomisajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit