keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Aidan rakentaminen naapurin rajalle

Aidan rakentaminen - Lahden kaupunki - Lahti. Saako aidan rakentaa ilman naapurilta kysymistд - Sana. Aitahankalat naapurit - Pihapiirin rakennukset - Suomi24.


Luvaton raja-aita - LAKI24.fi. Raja-aita kiista (Rakennusoikeudelliset kysymykset).


Naapurintontin rajalle rakennettava kiinteд aita tulee perustuksineen rakentaa kokonaan luvan hakijan tontin puolelle, ellei sen rakentaminen perustu yhteiseen. Lauta-aidan rakentaminen rajalle: vaatii rakennuslupaa/toimenpidelupaa, jos ei sovita yhdessд naapurin kanssa. Kompostointi ja lumet. Aita on keskellд rajaa, mutta rivitalon asukkaat hoitaa siistimisen. Voidaanko ait. Hei, Naapurillamme ja meillд on erilaiset nдkemykset raja-aidasta. Naapuri haluaisi Hallinnanjakosopimus ja aidanrakentaminen. Hei.


6. Aitaluvat


Jos laitamme aidan aivan rajalle, naapuri hyцtyy siitд ilmaiseksi. voi olla mддrдys molempien osallistumisesta aidan rakentamiseen.


Naapurin aita - riita kustannuksista - Kaksplus


Aidan rakentamisesta ja naapurin lupa - Google Groups. Aidan rakentaminen - Tuusulan kunnan www-sivut. Jos aita sijoittuu raja-alueelle, tulee sijainnista olla naapurin kirjallinen suostumus. Aitaa ei katsota raja-aidaksi, mikдli rakennetun aidan etдisyys rajasta on.

Rakennusjдrjestys - Vantaan kaupunki. Helsingin hallinto-oikeus on antanut pддtцksen - Kauniainen.


HДMEENLINNAN KAUPUNGIN RAKENNUSJДRJESTYS.


Seija ja tauno parviaisen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan


Hakija esittдд suunnitelmissa aidan rakentamista rajalle, hakijan kiinteistцn Naapuri on esittдnyt, ettд aidan korkeusasemat eivдt suunnitelmissa vastaa. Aidan rakentamisesta ja naapurin lupa, Pete H, 5/7/06 10:31 PM. Saako aidan rakentaa (puuaita) ilman naapurin hyvдksyntдд rajalle vai pitддkц se rakentaa. 3 Maaliskuu 2003 II LUKU: RAKENTAMINEN ASEMAKAAVA-ALUEEN ULKOPUOLELLA. luvan aidan rakentamiseen rajalle vastoin naapurin suostumustakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit